Betaal- en verzendopties

Verzending

Hoe lang duurt de verzending van mijn bestelling?

Onder normale omstandigheden ontvangt u uw pakket 1 tot 2 werkdagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Dit steeds onder voorwaarde dat alle gegevens correct werden ingegeven, de transportfirma operatief is en er aan de betalingsvoorwaarden werd voldaan.

Wat kost de verzending van mijn bestelling?

De verzending van uw bestelling, ongeacht de grootte en hoeveelheid, kost € 6 inclusief taksen. Bedraagt de totale aankoopwaarde € 50 of meer, dan verzenden wij uw bestelling GRATIS.

Wie brengt mijn pakketje thuis of op het werk?

Voor onze bedeling werken wij samen met bpost.

Wat als u niet thuis bent?

Als u niet thuis bent laat bpost een melding met verdere instructies achter (bv. nieuwe aanbieding op later tijdstip, aflevering bij uw buur of pakketje af te halen in uw postkantoor).

Er is een probleem met de verzending of met mijn bestelling

Alle bestellingen worden steeds streng mee opgevolgd door onze medewerkers. Mocht u toch een probleem ondervinden met uw bestelling of met de verzending ervan, contacteer dan binnen de 7 dagen onze klantenservice via info@concap.be of via 014 22 60 47. Houd steeds uw ordernummer bij de hand.

Betaalopties

Belfius DirectNet

KBC Online

ING HomePay

Heb je een bankkaart van Belfius, KBC of ING? Dan is deze betaalmethode het beste geschikt voor u. Kies voor deze betaalmethode en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is zowel veilig als snel. Kies voor deze betaalmethode en vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Mastercard

Als je voor Mastercard kiest, moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode ingeven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

VISA

Als je voor Visa kiest, moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode ingeven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

Overschrijving

Als je voor overschrijving kiest kunnen we je bestelling pas klaarmaken nadat we je betaling hebben ontvangen. Opgelet: de transactietijd van een betaling kan tot 3 (bank) werkdagen duren. Jouw gekozen leverdatum wordt dan eventueel opgeschoven.

  Wekelijks nieuwe producten
  Veilig online betalen
  Gratis verzending vanaf €50
  Voor 13u besteld, morgen in huis