Terug naar overzicht

Alles over onze Concap Flow 55-11

Week 808  bestanden (3)

Concap Flow 55-11 is een uniek product dat je over de finish laat vliegen. Trek je mooiste outfit dus al maar aan om te shinen op het podium! Door het gebruik schakel je meteen naar de hoogste sportstand. 

Ken jij onze Concap Flow 55-11 al? Zoals je misschien al wist, duidt de 55-11 op onze paradepaardjes. Het is een uitgebalanceerd energiepoeder waar jaren research aan vooraf ging. Omdat niet elke sporter even goed reageert op cafeïne, werd deze vrij van dit bestandsdeel ontwikkeld. Toch bekom je ook zonder een extra focus en boost je van energie. Klaar om dat stapje extra te nemen? 

Concap Flow 55-11 is ideaal voor personen die niet goed cafeïne verdragen. Hierdoor is dit product doorgaans ook meer geschikt voor personen met bloedgroep O. Als we de ingrediëntenlijst bekijken, zien we een hele reeks aan toppers vermeld staan. Hieronder enkele ingrediënten wat verder uitgelegd. 

Als vervanger voor cafeïne is er gewerkt met Guarana en groene koffie-extract. Guarana is een groenblijvende struik die uit het Amazonegebied afkomstig is. Het is een natuurlijke bron van gecontroleerde energie, wat betekent dat de energie geleidelijk wordt opgenomen en daardoor geen pieken en dalen veroorzaakt. Het groene-koffie extract zorgt voor nog bijkomende energie en focus, 2 onmisbare factoren voor een sporter die zichzelf serieus neemt. 

Daarnaast bevat de Flow het zwarte peper-extract. Deze stof is een goede anti-oxidant en natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft een gunstig effect op de spijsvertering en bevordert de opname van de andere ingrediënten. 

Wie de Yerba Mate in de ingrediëntenlijst spot, zal ook meteen verkocht zijn als je weet dat dit ingrediënt anti-oxidanten, mineralen, aminozuren en vitaminen levert en daarnaast de stofwisseling verbetert. 

Rozenwortel gaat de vermoeidheid tegen en werkt tegen de stress. Zeker voor wie stressgevoelig is bij bijvoorbeeld competitiesport, is rozenwortel daarom een gezonde stress-remmer waardoor de focus beter behouden kan worden. 

Voor het stimuleren van de aanmaak van rode bloedcellen en het verdichten van de spieren werd het chlorella-extract gebruikt. Dit is een ingrediënt waar we graag mee werken omdat het een sporter op een juiste manier heel wat ondersteuning kan bieden. 

Gebruik?

1 pot Concap Flow 55-11 bevat 300g. Dat is wel goed voor zo'n 30 porties aan Concappower. 
Meng 1 à 2 afgestreken schepjes (10 tot 20g) Concap Flow 55-11 met een half gevuld glas water.  Gebruik lauw water voor het beste resultaat. Doe dit 60 tot 45 minuten voor aanvang van de inspanning.

Tip: Meng bij lange inspanningen een tweede dosis in je bidon voor gebruik onderweg.

Hoe best bewaren? 

Koel, droog en buiten direct zonlicht bewaren. Ook buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. 

Opgelet Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde voeding.

Probeer het zelf en ervaar het verschil! Wij zijn alvast benieuwd naar jouw ervaringen! 

 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.