Terug naar overzicht

Concap Boost, de boost die jij nodig hebt!

11

De maand september brengt steeds veel regelingen met zich mee. De zomer eindigt, de scholen zijn opnieuw geopend en de sportsessies beginnen terug. 

Tijd voor een boost in de goede richting!

Ken jij onze Concap Boost al? Nog niet? Tijd voor verandering dan, want dit supplement zou wel eens jouw redder in nood kunnen zijn om je energieniveau weer op pijl te brengen!

Sporters moeten tijdens zware trainingsperiodes of wedstrijden gedurende een lange tijd optimaal kunnen presteren. Daarom ontwikkelden wij Concap Boost., een langdurig prestatiebevorderend effect zonder vervelende bijwerkingen. 

De Boost formule zorgt ervoor dat je als atleet tot 97% van je capaciteit kan gebruiken, waar dat in normale omstandigheden slechts 92% is. En dat zonder met een leeg gevoel na de training achter te blijven. 

Enkele ingredi├źnten onder de loep

  1. Glutaminezuur is een bouwsteen van eiwitten dat een rol speelt bij de neurale functie, de darmfunctie en het gezond houden van ons immuunsysteem. Atleten hebben hierbij ook baat om spierpijn te verminderen en sneller te herstellen.
  2. Guarana zorgt ervoor dat de concentratie en de alertheid van de atleet verbeterd. De werking van spieren, zenuwen en concentratie worden bevorderd waardoor de pijn tijdens wedstrijden en/of intensieve trainingen beter verdragen kan worden. 
  3. Taurine heeft een ontstekingsremmende activiteit en draagt daarnaast ook bij aan de hartfunctie en de leverfunctie. Het beschermt de ogen en fungeert als antioxidant. Taurine is ook betrokken bij de vochtregulatie, glucosestofwisseling, temperatuurregulatie en slaap-waakritme, onmisbaar voor de sporter 
  4. Vitamine C gaat vermoeidheid tegen en zorgt voor extra energie in het lichaam. Daarnaast ondersteunt vitamine C ook de ijzeropname van je lichaam met nog meer energie als resultaat. 
  5. L-cyste├»ne zet aan tot de aanmaak van eiwitten, glutathion en taurine. Glutathion is ook gekend als de 'meester antioxidant'. 

Boost is ook een goed idee voor niet-sporters

Al deze en meer voordelen zijn ook interessant voor niet-sporters die belang hebben aan een verhoogde concentratie en energie. Denk maar aan nachtwerk, zware fysieke arbeid (bv. de bouwsector, huishoudhulp,...), (vrachtwagen)chauffeur, studenten in de blokperiode,...

Hoe gebruiken?

Bij trainingen: 
2 tot 3 capsules ongeveer een uur voor de inspanning te gebruiken met voldoende water of thee. 

Niet-sporters
1 tot 2 capsules per inname innemen met een glas water. Maximaal 2 capsules per dag bij niet-sporters.

Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. 
Droog en koel bewaren buiten direct zonlicht. 

Wil jij graag advies op maat? Kom dan gerust eens langs in onze verkooppunten en wij helpen je met alle plezier verder!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.