Terug naar overzicht

Concap L-carnitine als ondersteuning tijdens jouw inspanning

Concap artikelen (42)

Concap L-carnitine heeft voor jou als sporter verschillende voordelen. We willen deze graag nog eens in de kijker zetten. Het gebruik van dit product zorgt voor extra energie, een langere uithouding van de inspanning, een beter herstel van het lichaam, enzovoort. Lees over het gebruik van het Concap L-carnitine shots en verbeter jouw inspanningen op een natuurlijke manier.

Wat is L-carnitine?

L-carnitine is een aminozuur die door het lichaam zelf aangemaakt kan worden door voedingsstoffen. Deze aanmaak wordt vooral gestimuleerd door vlees, zuivel, tarwe, vis, enzovoort. Vooral vegetariërs en veganisten hebben soms last van een tekort aan L-carnitine. Hierdoor kan men last krijgen van zwakke spieren, vermoeidheid, enzovoort. Zeker voor sporters is het aminozuur L-carnitine echt wel een voordeel en daarom dat Concap de L-carnitine shots heeft uitgebracht. Lees hieronder verder waarom jij als sporter dit product moet gebruiken. 

Concap L-carnitine shots

Deze bevatten verschillende ingrediënten namelijk L-carnitine, citroenzuur en ascorbinezuur (beter bekend onder Vitamine C). Elk ingrediënt heeft een eigen voordeel en samen versterken ze elkaar.

L-carnitine zorgt voor een betere hersenfunctie, stimuleert de vetverbranding in het lichaam en zorgt voor extra energie tijdens het sporten. Ook zorgt het voor een positief herstel in onze weefsels na de inspanning. (1)

Citroenzuur is de partner in crime van onze L-carnitine. Deze versnelt het proces voor de energieproductie en daarom is het belangrijk dat deze samen in de shots zitten. Hierdoor ga je als sporter sneller de extra energie voelen die jij nodig hebt tijdens jouw inspanning.

Ascorbinezuur is dan weer belangrijk voor de goede werking van de L-carnitine. Ook zorgt Vitamine c voor een goede weerstand van het lichaam. Een tekort aan Vitamine C zorgt voor vermoeidheid van het lichaam. Zeker als sporter wil je dit gevoel vermijden tijdens trainingen en wedstrijden.

De combinatie van deze 3 ingrediënten zorgen dus voor een topproduct om te gebruiken tijdens jouw inspanning!

Gebruiksadvies

Goed schudden met het shot voor gebruik. Gebruik 1 ampule voor de sportinspanning. Maximaal 2 dosissen per dag gebruiken.

Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde voeding.

Bron 1

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.