Terug naar overzicht

De voordelen van X-Nutri Collagen+ voor sporters

Week 3005 bestanden (1)

Kent u onze X-Nutri collagen+ capsules al? Deze bevatten zoals de naam doet uitschijnen collageen om je gewrichten en kraakbeen te ondersteunen. 
Maar de plus in de naam verwijst naar alle andere goede ingrediënten die dit supplement bevat.
Zo komt het dat X-nutri collagen+ ook voor sporters ongelofelijk veel voordelen heeft.  Bekijk hieronder maar eens al de fantastische eigenschappen! 

Calcium

Om te beginnen ondersteunt Calcium de bloedstolling en draagt het bij aan een normale groei en ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt het ook dat de botten sterk blijven doorheen de jaren. 
Calcium zorgt voor een normale celdeling en activeert je natuurlijke energie in je lichaam. Het heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme en helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.
Bovendien krijg je er nog eens een sterk gebit van en heeft het ook een gunstige invloed op je hartspier. Calcium is erg belangrijk voor een normale spierwerking. Tot slot ondersteund Calcium ook de spijsvertering en draagt het bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Magnesium

Magnesium is van belang voor de samenstelling van de botten in je lichaam. Magnesium speelt daarnaast ook een rol in weefselgroei en -ontwikkeling en helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit.
Magnesium biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water-en mineralenhuishouding en helpt energie vrij te maken uit de voeding. Het ondersteunt ook je energieniveau en draagt bij aan het functioneren van het geheugen.
Bovendien is Magnesium ook goed voor het concentratievermogen en gunstig voor een goede geestelijke balans. Magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking en zorgt voor het behouden van soepele spieren. Magnesium zorgt voor een fit gevoel en vermindert vermoeidheid.

Vitamine B3

Vitamine B3 ondersteunt het energieniveau in je lichaam en activeert je natuurlijke energie. Maar dat is niet het enige. Ook zorgt het voor het behoud van een normale gezonde huid en slijmvliezen. Dit doet Magnesium door je huid van binnenuit te voeden.
Daarnaast draagt Magnesium ook cognitief bij. Het zorgt voor een betere leerprestatie, hoger concentratievermogen en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Gedaan met futloosheid dus!

Vitamine A

Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen zodat je scherp blijft zien in het donker. Daarnaast wordt de normale structuur en functie van de huid behouden dankzij Vitamine A.
Bovendien draagt het ook bij tot het normale metabolisme van ijzer. Ook het normale functioneren van het immuunsysteem wordt ondersteund door Vitamine A. 

Zink

Zink speelt een rol bij de botaanmaak en zorgt voor het behoud van sterke botten. Daarnaast draagt Zink bij aan een normale intelligentie en speelt het een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit.
Het draagt bij aan de normale weerstand tegen stress maar ook voor je fysieke gezondheid staat Zink je bij. Zo houdt het je haren sterk en blijven je nagels stevig en gezond.
Zink zorgt voor een normale hormoonhuishouding en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. En helpt bovendien bij het beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.
Het helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen ter aanvulling van anti-oxydanten.

Ongelofelijk veel gezondheidsvoordelen dus in één capsule! Aarzel niet en zorg voor je eigen gezondheid! 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.