Terug naar overzicht

De werking van de nieuwe Concap Amino +AKG!

Week 0509  bestanden (4)

Afgelopen week lanceerden we onze Concap Amino +AKG capsules. Een musthave voor de spieren van elke duursporter en bovendien meteen voelbaar vanaf het eerste gebruik. 

Wat is AKG en welke functies heeft het?

AKG is een afkorting die staat voor Alpha KetoGlutaraat. AKG bevat 2 belangrijke aminozuren die een remmend effect hebben op de afbraak van eiwitten in jouw spieren. Het is een stof die je lichaam in principe zelf aanmaakt, maar naar mate de leeftijd vordert, gaat ook de productie van AKG neerwaarts. Dit kan voor een tekort in het lichaam zorgen. Het is vooral tijdens krachttrainingen dat je de natuurlijke aanmaak van AKG stimuleert en dus minder bij duursport. 

AKG heeft naast deze beschermende functie ook een positieve invloed op de spieropbouw en vetverbranding. Daarnaast zijn er nog extra voordelen van Alpha KetoGlutaraat zoals zijnde het beschermen en versterken van het immuunsysteem, het ondersteunen van jouw botten en op hogere leeftijd wordt ook een remming in de spierafbraak gemeten t.o.v. wanneer er geen AKG meespeelt.  

Het ondersteunen van jouw lichaam met een AKG supplement biedt dus heel wat voordelen voor duursporters. 

Ook leuk; Wist je dat niet enkel de sportwereld baat heeft bij het gebruik van extra AKG? Er zijn onderzoeken aan het lopen naar een mogelijk remmend effect van veroudering door Alpha KetoGlutaraat. 

De Concap Amino +AKG is een uitgebalanceerde formule, voornamelijk ontwikkeld voor duursporters. Na heel wat testen en herwerken van de formule zorgen deze capsules ervoor dat het product vanaf de eerste training meteen voelbaar  is. Het supplement zorgt voor een maximale ondersteuning van jouw spieren in zowel blok- als duurtrainingen. Maar ook voor niet-duursporters is dit zeker een interessant product om te gebruiken tijdens het sporten door de veelzijdige werking van onze Amino+AKG. 

Verschil tussen de Concap Amino +AKG en de Concap Amino A of Concap Amino O?

De Concap Amino +AKG zorgt eigenlijk tijdens de training of wedstrijd voor een maximale ondersteuning van jouw spieren. Het zorgt ervoor dat jouw spieren tijdens het sporten minder snel afbreken. Hierdoor ga je ook minder snel verzuring voelen tijdens de inspanningen. Je zal de werking meteen tijdens alsook na de inspanning voelbaar merken. 

Daarentegen zorgt de Concap Amino A of Concap Amino O net voor extra ondersteuning van het spierherstel na je training of wedstrijd. Deze formule is specifiek geproduceerd om je spieren te herstellen. 

Hoe gebruiken?

Het product is voornamelijk ontwikkeld voor duursporters maar natuurlijk hebben ook anderen baat bij het gebruik van deze formule.

Bij trainingen: 
  • Mannen: 4 capsules ongeveer een 1,5 uur tot 2 uur voor de inspanning te gebruiken met voldoende water. 
  • Vrouwen: 3 capsules ongeveer een 1,5 uur tot 2 uur voor de inspanning te gebruiken met voldoende water.

Te gebruiken in kuren van 30 dagen OF gebruiken telkens vanaf 3 dagen voor de wedstrijd (opladen).

Neem jij al Concap Amino A of Concap Amino O? Geen probleem neem de Concap Amino +AKG zoals hierboven beschreven staat en neem de Amino A of O enkel nog voor het slapen gaan om je spierherstel te bevorderen. 

Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. Droog en koel bewaren buiten direct zonlicht. 

Wil jij graag advies op maat? Kom dan gerust eens langs in onze verkooppunten en wij helpen je met alle plezier verder!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.