Terug naar overzicht

De werking van onze Concap Creatine Mix!

Concap artikelen (61)

Onze Concap Creatine Mix is gelanceerd! Graag vertellen we je waarom jij als sporter baad hebt bij het gebruik ervan. Het heeft een super werking voor jou als duursporter en krachtsporter! Verbeter je kracht en uithouding met deze super formule! Lees hieronder meer over onze Creatine Mix.

De ingrediënten

Onze Creatine Mix bevat 3 verschillende bronnen aan creatine. Ontdek hier de ingrediënten en de voordelen.

De mix bevat Creatinehydrochloride, Tri-creatinemalaat en Creatine monohydraat. De combinatie van de creatines zorgt ervoor dat het een veel krachtiger product is dan de klassieke creatine. Creatine is eigenlijk een lichaamseigen stof. Daarnaast is de creatine monohydraat ook gemakkelijk terug vinden in voeding zoals eieren en vlees. De creatine zorgt voor energie in het lichaam waardoor het product ervoor zorgt dat je dus intensiever kan werken tijdens jouw inspanningen!

De werking

De combinatie van deze creatines zorgen ervoor dat je als sporter jouw kracht en uithouding verbetert. Laat die spieren maar groeien en sportsessies verlengen! Ook in de fitness zijn de meeste sporters al bekend met de werking van creatine.

Gebruiksadvies

Voor duursporters gebruik je de mix in een kuur van 25 à 30 dagen 2 capsules voor de inspanning en 1 capsule na de inspanning.

Voor krachtsporters gebruik je de mix in een kuur van 25 à 30 dagen 4 capsules voor de inspanning en 4 capsules na de inspanning.

Advies op maat

Als sporter is het zeer begrijpelijk dat je soms niet weet wat jij nu juist nodig hebt van producten. We hebben met Concap en X-Nutri een groot assortiment in de aanbieding. Wil jij graag als sporter advies op maat? Kom dan langs in onze winkels of vul online ons formulier in onderaan de contactpagina en ontvang een persoonlijk geschreven advies op maat in jouw mailbox!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.