Terug naar overzicht

Ecdysterone voor sporters

Week 2803 bestanden (29)

NIEUW BIJ CONCAP! 

Heb je het al opgemerkt?
Sinds kort hebben we een nieuw product in ons gamma. Maak kennis met onze Concap Best-Ecdysterone!

Ecdysterone is een voedingssupplement dat vele voordelen biedt bij het sporten. Voornamelijk bij kracht-, en spieropbouw. Het is een natuurlijk androgeen dat zich inzet voor het groeien en versterken van spieren na de training.

Uit verschillende studies blijkt dat Ecdysteroïden de presentaties verhogen, maar Ecdysterone is niet enkel goed voor het versterken van je spieren.
Er zijn nog verschillende andere voordelen verbonden aan het voedingssupplement.

Zo blijkt ook uit studies dat Ecdysterone het spiereiwitsynthese verbetert. Eiwitsynthese speelt een grote rol bij het snellere herstel en opbouwen van de spieren. Een belangrijke factor in het spierbouwproces dus.
Daarnaast krijg je door het gebruiken van het voedingssupplement Ecdysterone meer kracht. Dat betekent dus meer werkcapaciteit, vermindering van vetopslag en verhoogde spiermassa.

Ecdysterone zorgt dus voor een betere spiereiwitsynthese, meer spiermassa en een verhoogde kracht in je spieren. Er is dus wel degelijk sprake van positieve gevolgen met een positieve evolutie van je sportprestaties.
Omdat Ecdysterone geen negatieve gevolgen heeft voor je lichaam en je gezondheid, is het helemaal toegelaten en legaal om het voedingssupplement in te nemen.
Zeker omdat het je hormonen niet uit balans brengt.
Wist je dat Ecdysterone ook in spinazie zit? Het is dus geen wonder dat ze zeggen dat je van spinazie sterk wordt.

Om helemaal uit te blinken zal spinazie alleen je echter niet helpen. Daarom heeft Concap nu Concap Best-Ecdysterone ontwikkeld.
Dit is één van onze paradepaardjes waar we maandenlang aan sleutelden om jou nu te voorzien van een superkrachtig supplement om jouw prestaties stevig omhoog te tillen.
Of je nu actief bent in wielrennen, fitness, lopen, mountainbike, voetbal of elders, dit supplement zal zeker tot jouw favorieten behoren zodra je het ontdekt hebt!
De werking voel je meteen en dat zullen je trainingsvrienden geweten hebben!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.