Terug naar overzicht

Energieshots voor winnaars!

Concap artikelen (44)

Ken je het gevoel dat je op het einde van de training of wedstrijd lijkt leeg te lopen? Is jouw energielevel nog niet dát om tot de finish door te gaan? Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Maak gebruik van onze Concap energieshots en voel de energie door heel jouw lichaam stromen tot aan de eindmeet. Lees hieronder meer over de voordelen en samenstelling van Concap Kerosine, Turbo en Bomba en ontdek welk energieshot het beste is voor jou!

Energieshots

Energieshots zijn vloeibare supplementen die gebruikt worden door sporters en dit zowel bij korte explosieve inspanningen, alsook bij duursporters en recreatief en competitief niveau. De energieshots hebben elk een unieke samenstelling met extra voordelen voor jou als actief persoon om meer te halen uit jouw sportsessie. 

Waarom zou ook jij kiezen voor een Concap energieshot? Welnu, ze zijn een maagvriendelijke, natuurlijke en kwalitatieve energiebooster zonder nevenwerkingen. Bovendien zijn ze ook naar wens te combineren met andere Concap producten zoals energiegels, energierepen, sportdranken en supplementen waardoor je de concurrent snel achter je zal laten. 

Hieronder geven we een overzicht van enkele energieshots waarbij we ook iets verder ingaan op een aantal van hun werkzame ingrediënten en de voordelen hiervan. 

Kerosine

Doorgaans meer geschikt voor sporters met bloedgroep O en personen die slecht cafeïne verdragen. Deze shots bevatten immers geen cafeïne maar wel natuurlijke alternatieven zodat ze wél energie maar geen nerveus gevoel ervaren.  

De Concap Energieshot Kerosine komt in een frisse citroensmaak. Deze sinaasappelsmaak zorgt ervoor dat het shot nog meer in de smaak valt bij zijn gebruikers. 

Ingrediënten Concap Kerosine

Guarana is een extract dat  na de opname geleidelijk aan energie vrij geeft. Zo heb je geen energiepieken en dalen, maar een langdurig effect. Zo kan je ook bij duurinspanningen blijven genieten van een constant energieniveau. 

L-Taurine haalt ons lichaam normaal voornamelijk uit eiwitrijke dierlijke producten. Het voorkomt tijdens de inspanning schade en stress en ook na de inspanning heeft het een positief effect op het herstel van de spieren. Een ideale toevoeging bij dit shot dus. 

L-carnitine is een niet-essentiële aminozuurachtige verbinding die een betere hersenfunctie ondersteunt, de vetverbranding in het lichaam verbetert en zorgt voor extra energie tijdens het sporten. Het zorgt ervoor dat je langer kan trainen omdat L-carnitine de manier waarop je lichaam vet als brandstof gebruikt optimaliseert. Ook zorgt het voor een positief herstel in onze weefsels na de inspanning. (1)

Gebruik Concap Kerosine

Goed schudden voor gebruik.
Voor een korte inspanning tot 90 minuten: gebruik 1 ampule voor de start. 
Voor competitie sporters kan men nog 1 tot 2 Concap Boost (zonder cafeïne) capsules gebruiken 1 uur voor de start.
Voor een duursport tot wel 6 uur lang: drink 1 ampule na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsules Concap Boost (zonder cafeïne) een 45 minuten voor vertrek als men naar het maximaal resultaat streeft.

Turbo

Doorgaans meer geschikt voor sporters met bloedgroep A, AB en B. Deze Concap Energieshot Turbo bevat pepermunt waardoor het de longen extra openzet. Als sporter kan dit zeker in de finale van de inspanning interessant zijn, maar het shot kan ook al voor de volledige inspanning gebruikt worden. 

Ingrediënten Concap Turbo

Guarana extract en L-Taurine: zie uitleg hierboven bij Concap Kerosine. 

Rhodiola Rosea: Dit ingrediënt is beter gekend als Rozenwortel.  Deze wortel zorgt voor verbetering op fysiek en mentaal vlak tijdens de inspanning. Aangezien sporters doorgaans regelmatig kampen met stress zowel lichamelijk als geestelijk, zorgt Rhodiola Rosea ervoor dat ons lichaam zich aan deze stress aanpast. Daardoor zal het lichaam de effecten van deze stress minder intens ervaren en kan men voluit presteren.

Gebruik Concap Turbo

Goed schudden voor gebruik.
Voor een korte inspanning tot 90 minuten: gebruik 1 ampule voor de start. 
Voor competitie sporters kan men nog 1 tot 2 Concap Boost (zonder cafeïne) capsules gebruiken 1 uur voor de start.
Voor een duursport tot wel 6 uur lang: drink 1 ampule na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsules Concap Boost (zonder cafeïne) een 45 minuten voor vertrek als men naar het maximaal resultaat streeft.
In combinatie met Concap Energieshot Bomba: gebruik het Turbo shot 1 tot 1,5u voor het einde van de inspanning. 

Bomba

Doorgaans meer geschikt voor sporters met bloedgroep A, AB en B. Dit energieshot geeft een langdurige energie boost aan uw lichaam. 

Ingrediënten Concap Bomba

L-Taurine en L-carnitine: zie uitleg hierboven bij Concap Kerosine. 

Natuurlijke cafeïne: zorgt voor een verbeterde snelheid van de inspanning en een vermindering aan spierpijnen voor jou als sporter. Algemeen staat cafeïne natuurlijk gekend voor de energie die je ervan verkrijgt. 

Gebruik Concap Bomba

Voor een korte inspanning tot 90 minuten: gebruik 1 ampule voor de start. 
Voor competitie sporters kan men nog 1 tot 2 Concap Boost capsules (zonder cafeïne) gebruiken 1 uur voor de start.
Voor een duursport tot wel 6 uur lang, drink 1 ampule na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsules Concap Boost (zonder cafeïne) een 45 minuten voor vertrek als men naar het maximaal resultaat streeft.

Advies op maat

Door het grote aanbod van de Concap supplementen, sportvoeding en sportdranken is het soms moeilijk zelf te weten wat jij nodig hebt en wat het beste is voor jou als sporter. Twijfel jij over je keuze en wil je advies op maat? Kom langs en je krijgt gratis advies bij de aankoop van jouw producten!

Aanbevolen dosis niet overschrijden. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen.

Bron 1 Bron 2

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.