Terug naar overzicht

Ken jij Concap Flow 55-11 al?

Concap artikelen (7)

Concap Flow 55-11 is een sportdrankpoeder met een fruitige frambozensmaak. Deze is doorgaans meer geschikt voor personen met bloedgroep O of personen die geen of moeilijk cafeïne verdragen.
De Concap Flow 55-11 geeft een energie boost tijdens de training. 

Voordelen

In Concap Flow 55-11 zit rozenwortel extract. Dit extract zorgt bij sporters voor een betere concentratie, een verhoging van het uithoudingsvermogen en verbetering van kracht. 

Sporters met bloedgroep O hebben meestal minder goede ervaringen bij gebruik van cafeïne houdende producten tijdens het sporten. Zij ervaren immers erg vaak een gejaagd gevoel of een overdreven reactie, zoals een sterk verhoogde hartslag. De Concap Flow 55-11 is daarom door zijn samenstelling een uitermate goed alternatief voor cafeïne gevoelige personen. 

Gemakkelijk aan deze sportdrank is dat deze als pre-work-out gebruikt kan worden. Als je deze vooraf gebruikt, treedt de werking op na zo'n 40 minuten. Op deze manier ervaar je een extra energie boost tijdens de inspanning, en dit zowel fysiek maar ook mentaal. Zoals hierboven al werd aangehaald gaat de uithouding verbeteren en de doorbloeding ondersteund worden. Dit product heeft een werking van een drietal uur. 

Gebruik

Meng 1 à 2 afgestreken maatschepjes (10 tot 20g) Concap Flow 55-11 met een glas water 60 tot 45 minuten voor de inspanning.
Bij lange inspanningen mag men een tweede dosis mengen in de bidon.
Tip: gebruik lauw water om het poeder te mengen voor een nog beter resultaat. 
 

Wil jij graag advies op maat? Kom dan langs in onze winkel en ontdek welke sportvoeding en sportsupplementen het best geschikt zijn voor jou!

Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. 

Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. 

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde voeding.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.