Terug naar overzicht

Waarom het ultimate endurance pack jouw redder in nood is

WEEK 1804 bestanden (10)

Je energieniveau op peil houden is super belangrijk tijdens het sporten. Zeker wanneer je training langer dan 60 minuten duurt. Dit pakket is speciaal samengesteld om jouw energieniveau aan te vullen tijdens langdurige prestaties. Want enkel zo kan jij jouw inspanning succesvol afronden. Maar wat houdt het Ultimate Endurance Pack juist in?

Ultimate endurance pack

Dit pakket bevat:

  • 20 x concap energiereep banaan
  • 1 x bidon 750ml
  • 1 x concap elektrolyten met ORS 55-11 drankpoeder
  • 12 x concap energiegels kers met ORS 55-11 40g

 Het pakket werd speciaal samengesteld om jouw energieniveau aan te vullen tijdens langdurige prestaties. Zo bevat ieder onderdeel van dit pakket speciale voordelen en eigenschappen die  ideaal zijn tijdens het sporten. 

20 x concap energierepen banaan

Een kwalitatieve sportreep valt niet te missen bij wedstrijden of trainingen. Zelfs in moeilijke omstandigheden biedt deze goed verteerbare sportreep ondersteuning.
Je ondervindt de werking na 10 tot 20 minuten al. Extra energie en een betere uithouding dus! De aangename crispvulling zorgt voor een fijne bite, maar de zachte textuur maakt de reep in elke weersomstandigheid aangenaam in gebruik. 

Bidon 750 ml

Sportbidon met inhoud van 750ml. Ideaal om mee te nemen en je dorst te lessen tijdens je wedstrijden of trainingen. Laat zien dat je een #concappower fan bent!

Concap elektrolyten met ORS 55-11 drankpoeder

Concap elektrolyten ORS 55-11 helpt vloeistoffen in evenwicht te houden voor en tijdens fysieke inspanningen. Koolhydraat-elektrolytoplossingen dragen bij tot de instandhouding van de prestaties tijdens langdurige uithoudingsinspanningen en vergroten de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen. De tropical smaak van dit drankpoeder nodigt je uit om voldoende te hydrateren bij het sporten, of het nu gaat om een stevige wandeling, een fietstocht, loopwedstrijd, of andere.
1 dosis bestaat uit 30g poeder - 1 verpakking bevat 33 porties.

Concap energiegels kers met ORS 55-11 40g

Deze zorgvuldig uitgebalanceerde formule heeft alles wat een energiegel nodig heeft.
 De snelwerkende, niet-plakkende formule geeft na amper 7 minuten voelbaar energie, zonder opwekkende boost te bekomen. Het is een maagvriendelijke samenstelling, die zelfs nuchter kan gebruikt worden. Deze versie bevat bovendien extra toevoeging van ORS zouten, waardoor hij het zoutgehalte in het lichaam snel kan aanvullen, wat een grote meerwaarde is bij hogere temperaturen, bij ouderen of bij personen die snel en/of veel transpireren. 
1 gel bevat 40g.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.