Nieuws

Concap artikelen (4)

Ontdek de voordelen van onze Q10!

Het co-enzyme Q10 klinkt je misschien ook bekend in de oren? Als sporter en niet-sporter is dit een onmisbaar supplement. Q10 zit in bijna elke cel van ons lichaam. Deze co-enzyme wordt aangemaakt door ons eigen lichaam, maar vanaf een jaar of 40 begint die aanmaak te minderen. Daarom is het belangrijk om dit als supplement bij te nemen. Ontdek hier wat het is en de voordelen ervan!

Concap artikelen (2)

Wapen jezelf tegen de herfst!

Nu de zomer voorbij is, is het nodig om ons lichaam te wapenen tegen de herfst. September is dé maand waarin iedereen wel iemand kent die ziek is. Denk maar aan griep, verkoudheden of het corona-virus. Een logisch gevolg van de scholen en de hobby's die terug zijn opgestart. Daarom is het heel belangrijk om het immuunsysteem een extra boost te geven. Hierdoor zorg je preventief voor een verminderde kans op ziek worden. Ook het energieniveau durft vanaf de herfst te dalen. Daarom is het begin van de herfst ook de ideale timing om een supplement te gebruiken om terug energierijk doorheen de dag te gaan. Ontdek hier alles over de producten om jouw immuunsysteem te boosten en ervoor te zorgen dat je geen energiedip krijgt!

Concap artikelen (13)

Waarom is jouw weerstand boosten noodzakelijk?

September is gestart, de trainingen in de sportclubs gingen opnieuw van start en de kinderen en jongeren gaan terug naar school. De perfecte tijd om jouw weerstand een boost te geven. Wist je dat je als sporter baat hebt bij een regelmatige multivitaminenkuur? Maar ook als niet-sporter haal je best wat extra vitamines in huis om jouw lichaam extra te ondersteunen met de herfst in zicht.  Preventie is het beste medicijn. Gebruik daarom ook voor jouw kinderen onze vloeibare multivitaminen

Ontdek in dit artikel ook waarom de weerstand boosten nodig is.

Concap artikelen (4)

Ontdek onze Concap Max EAA!

Naast de Concap Max BCAA als recuperatiepartner bij uitstek, lanceerden we onlangs ook ook Concap Max EAA die zowel voor, tijdens als na het sporten kan gebruikt worden. Dit krachtig poeder is na jarenlange ontwikkeling een paradepaardje waar we trots op zijn en nu reeds is het product geliefd bij heel wat kracht- en duursporters! En er is meer! Ook als niet-sporter haal je heel wat voordelen uit het gebruik van Concap Max EAA! Ontdek hier wat het product is, welke samenstelling het heeft en hoe jij dit product best gebruikt. 

Concap artikelen

Ontdek onze Concap Iron Power!

Concap heeft onlangs zijn assortiment weer uitgebreid. Wij laten je alvast kennismaken met onze ijzer capsules. Ijzer is een belangrijk mineraal als sporter. Als sporter heeft je lichaam meer nood aan ijzer waardoor je sneller met een ijzer tekort kampt. Lees in dit artikel waarom je als sporter best ijzer als supplement bijneemt, enkele symptomen bij een ijzertekort, wat de samenstelling is van onze Concap Iron Power, hoe onze capsules te gebruiken en wat het verschil is met onze Phar-mi-lan ijzersiroop.

Concap artikelen (12)

Ontdek onze Concap Max BCAA!

Heb jij het al gezien? We hebben onlangs enkele nieuwe producten in ons assortiment gekregen maar wat is nu de Concap Max BCAA? Alle sporters hebben alvast baat bij het gebruik van dit topproduct! 

BCAA's zijn essentiële aminozuren die niet door het lichaam aangemaakt worden. Daarom heeft Concap het product Max BCAA ontwikkeld. Lees hier meer over wat Concap Max BCAA is, hoe het te gebruiken en wat de voordelen zijn! Lees hier eventuele combinaties van producten die jij als sporter kan gebruiken!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.