Vragen

Bevat Concap veel cafeïne?

Nee, totaal niet. In onze dranken en repen zit totaal geen cafeïne, enkel koolhydraten, mineralen, vitaminen en omega 3 & 6 vetzuren. In onze gels en energy shots ( Energy Shock, Bomba, X-Drive ) is wel cafeïne aanwezig, maar nooit meer dan de cafeïne aanwezig in een kop koffie. De boost die je van onze supplementen krijgt komt dus niet uit de cafeïne, maar uit de unieke samenstelling van alle natuurlijke producten.

In onze supplementen tot slot zit per capsules slechts 1,2% cafeïne. Wij werken uitsluitend met de goede eigenschappen van de koffiestruik en laten de slechte eigenschappen ( cafeïne ) achterwege. In onze capsules zit 5mg cafeïne. Ter vergelijking: in een kop koffie zit al snel 80 tot 120 mg cafeïne.

Wanneer drink ik Fast Energy en wanneer Isotonic?

Wanneer isotonic?

Het hangt ervan af wat je als sporter kan verdragen. Ben je iemand die goed kan eten? Dan moet je niet tijwfelen en voor de isotonic gaan in combinatie met Gels of energie repen. Dit is absoluut de meest aangewezen formule om krampen tegen te gaan en de man met de hamer te ontwijken.

Ook in de warme zomermaanden is een isotonic meer aangewezen omdat je te maken krijgt met veel vochtverlies. De isotonic drink vult dit tekort sneller en beter aan dan de Fast Energie.

Fast Energy

Ben je iemand die moeilijk kan eten tijdens een inspanning. Dan is de Fast Energy jouw ideale drank. Door de hogere hoeveelheid koolhydraten moet je minder tot geen vast voedsel opnemen. Het enige nadeel is de minder hoge aanwezigheid van zouten en mineralen. Krampen kunnen dus eventueel optreden, met name in de zomer.

In de strenge wintermaanden is de Fast Energy de betere keuze. Door de koude verbruikt je lichaam meer energie om warm te blijven, en eten wordt moeilijker door de vele lagen kledij.

Moet ik per sé het supplement nemen dat bij mijn bloedgroep wordt aangeraden?

Nee, dat hoeft zeker niet. Onze supplementen ( Sport/Forte, Force1/Force8) zijn aangeraden per bloedgroep, maar dat wil niet zeggen dat je deze per sé moet gebruiken. Bij ongeveer 80% van de mensen slaagt het aangeraden supplement ook beter aan dan de variant voor de andere bloedgroep. Maar, zoals bij alles zijn ook hier uitzonderingen. In ongeveer 20% van de gevallen kan je beter reageren op het supplement dat initieel niet voor je bloedgroep bedoelt werd.

Moest je het idee hebben dat het supplement dat je neemt niet het gewenste resultaat geeft, kan je altijd experimenteren met de variant.

Is de Finale gel enkel voor de finale?

Nee. De Super finale + Amino gel is een gel die op eender welk moment gebruikt kan worden. De gel zorgt voro een boost van het energiepijl wanneer jij dat nodig hebt. Is dit in het begin van een wedstrijd of training of op het einde van de wedstrijd. De combinatie van Guarana en aminozuren zorgen voor een echte boost.

Vragen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x