Werking

CONCAP wordt vervaardigd uit een welbepaalde koffiestruik (Coffea arabica). Door een speciaal procedé te volgen ontwikkelde men een product met alle goede eigenschappen van koffie zonder de negatieve bijwerkingen van deze drank.

Een kop koffie bevat tussen de 60 en 80 mg cafeïne. CONCAP bevat slechts 5mg per capsules

Bij CONCAP gaat het om een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciaal procedé verkrijgt men het eindproduct CONCAP. De actieve bestandsdelen blijven intact en zullen hun werking niet missen. Je voelt reeds na enkele dagen het verschil.

Wie gebruikt Concap?

SPORTERS

Of je nu intensief of recreatief sport. Concap heeft de supplementen die jou kunnen bijstaan in je weg naar de top! Van energierepen tot sportdranken. Maar ook krachtopbouwende en weerstandverhogende supplementen.

CHAUFFEURS

Lange ritten op de autostrade zijn soms zeer vermoeiend. Concap staat je bij!

PERSONEN MET EEN INTENSIEVE JOB

Een arbeidsintensieve job is vaak even zwaar als aan sport doen. Concap helpt je om je dagelijkse dipje te overwinnen.

STUDENTEN

Studenten hebben nood aan langdurige concentratie. Cocap ondersteunt je hierin met onze supplementen. Concap Sport & Forte verhogen de concentratie, daar waar de Energy Shock de alertheid verhoogd. Dankzij Concap studeer je eens zo makkelijk!

PERSONEN DIE WERKEN AAN HUN GEZONDHEID

Gezond leven, begint in de eerste plaats met een gezonde levenstijl. Concap kan je hierin helpen!

SENIOREN

Ook voor senioren die graag van het leven genieten biedt Concap de ideale oplossing. Meer weerstand, vitaliteit en gedrevenheid. Dat is wat wij u kunnen bieden.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x