Over ons

Met Concap, ontwikkeld voor en door sporters, streven wij dagdagelijks naar de best werkende supplementen en formules om sporters te doen presteren en hun gezondheid te ondersteunen.

Header-concap-algemeen-2

Ontwikkeld voor en door sporters

VDB Nutrition is een Kempisch familiebedrijf dat sinds 2008 kwaliteitsvolle sportvoeding en voedingssupplementen op de markt brengt aan democratische prijzen, specifiek onder de merken Concap, X-Nutri en Phar-Mi-Lan. 

Met Concap, ontwikkeld voor en door sporters, streven wij dagdagelijks naar de best werkende supplementen en formules om sporters te doen presteren en hun gezondheid te ondersteunen.
Onze doelstelling is om elke sporter op een natuurlijke en efficiënte manier gezond te maken en houden zodat deze nog beter kan presteren. Goede trainingen combineren met onze supplementen, maakt topprestaties leveren mogelijk.

X-Nutri, omdat uw gezondheid telt

X-Nutri, het andere merk van VDB Nutrition, focust zich op het behoud en de verbetering van de algemene gezondheid. Een gespecialiseerd gamma gericht op preventie en ondersteuning via natuurlijke en kwalitatieve supplementen, en dit aan een betaalbare prijs. Het merk is ontstaan uit de noodzaak om eerst alle basiswaarden bij sporters in orde te brengen alvorens met sportvoeding de beste resultaten behaald kunnen worden.

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan diverse stress-factoren. Onze weerstand wordt continu op de proef gesteld. Daarom bracht X-Nutri het beste van de natuur en de wetenschap bij elkaar in een ruim gamma aan kwalitatieve capsules en siropen om uw lichaam dagelijkse bescherming te bieden als aanvulling op uw gezonde levensstijl.

Of u nu last heeft van spierkrampen, een verhoogde cholesterol, een te hoog vetgehalte, spijsverteringsproblemen of constipatie, futloosheid, ...  X-Nutri biedt u een oplossing zonder schadelijke bijwerkingen.

Kan u niet meteen vinden wat u zoekt? Contacteer ons dan via de contactpagina en we bezorgen u informatie op maat.

Proti-balance 66

Onze ambassadeurs & ploegen

Ons aanbod kan zowel dienen voor recreatief & professioneel gebruik. Dit alles is ontzettend belangrijk voor onze samenwerking met verschillende ploegen, organisaties &  ambassadeurs. 

dare2raceteam
  • Cycling-Team
  • Van-Eyck-Sport
  • Team-Vlaanderen
  • ACROG Accountancy
  • logo_FashionforCycling
  • Panache cycling team
  • vwb
  • dare2race
  • futsal aarschot
  • de ceuster bonache
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.