Nieuws

Energie_groep-001_webres

Beter presteren dankzij natuurlijke producten!

Lees hier het volledige interview van Luc in Cycle Live over het ontstaan en de evolutie van Concap. 

Concap vierde zopas zijn vijftiende verjaardag. Vijftien jaar waarin de prestatie-ondersteunende producten uit het Belgische Vorselaar een constante evolutie hebben doorgemaakt. “Op een natuurlijke manier de prestaties van sporters naar een hoger niveau tillen, dat is waar we al 15 jaar lang naar streven en bekend om zijn.” Aldus Luc Van den Broeck, oprichter en bezieler van Concap. Cyclelive Magazine trok naar Vorselaar om de geschiedenis achter Concap te achterhalen.

X-Nutri Ashwagandha

Nieuw de X-Nutri Ashwagandha!

X-Nutri Ashwagandha is het nieuwste product in ons X-Nutri assortiment. Ashwagandha is een kruid dat heel wat positieve effecten te bieden heeft voor ons lichaam. Het kruid is al sinds lang gekend in de natuurgeneeskunde, maar nog minder in Vlaanderen onder het ruime publiek. Daarom leggen wij jou graag uit wat Ashwagandha precies is en wat de voordelen van het kruid zijn voor jouw lichaam. 

Concap artikelen (11)

Ontdek onze Concap Boost 2.0!

Enkele weken geleden lanceerden we onze vernieuwde formule van Concap Boost: de Concap Boost 2.0. Sindsdien is hij te koop via onze webshop en in de Proti Balance winkels alsook bij de betere sportwinkels. De Boost 2.0 is tot 30% beter voelbaar dan de klassieke Boost-formule. Heb jij nood aan meer fysieke of mentale energie tijdens jouw sportinspanning? Of kunnen jij of jouw familie of vrienden wel wat bijkomende energie en concentratie gebruiken tijdens het uitoefenen van een job of studies? Lees dan vooral verder en ontdek alle info over de samenstelling en voordelen van Concap Boost 2.0!

Concap artikelen (5)

Concap aanwezig op Velofollies!

Je vindt Concap op 19, 20 en 21 januari terug op Velofollies in Kortrijk!
Velofollies is één van de grootste en bekendste fietsbeurzen in België. Je vindt er alles terug van fietsen, materiaal, accessoires, sportvoeding, enz. Van amateur tot prof; voor iedereen is het een plaats om bij te leren en nieuwe dingen aan te treffen. Bezoek dus zeker ook onze stand om de nieuwigheden te ontdekken bij Concap!

Concap artikelen (4)

Ontdek onze nieuwe formule van Force 8!

Misschien had jij het al gezien? Onze nieuwe formule van de Concap Force 8 is gearriveerd. Deze Force 8 is 40% krachtiger dan de vorige formule. Dit is de geschikte capsule om jouw krachtopbouw te ondersteunen op een natuurlijke manier. De Force 8 is geschikt voor kracht- en duursporters. Lees hieronder meer over de ingrediënten en voordelen van dit product!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.