Nieuws

Herstel

Herstel is belangrijker dan jij denkt!

Door het herstelproces te ondersteunen zul je op lange termijn zien dat je prestaties verbeteren. Naast rustdagen inlassen, kunnen supplementen of sportvoeding ook veel ondersteuning bieden. Na het sporten moet er gekeken worden naar wat er gegeten en gedronken wordt, maar ook voor en tijdens het sporten is dit belangrijk om optimaal te kunnen presteren en herstellen. Bij Concap geven we graag informatie en enkele tips mee over herstel.

S-D-P

Shake, Drink en Perform met onze all round formule!

Concap heeft als enige op de markt sportvoeding en voedingssupplementen gericht op bloedgroeptype. Door hierin een onderscheid te maken, zorgen we voor een betere opname en werking in het lichaam en een betere vertering en verwerking door maag en darmen. Onze Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor het sporten te gebruiken. Dit supplement is geschikt voor zowel recreatieve als competitiesport. S-D-P is dé all round formule die alles biedt wat jij nodig het voor jouw sportprestatie. 

Creatine

Gebruik jij al Concap creatine?

Concap creatine is een super formule en het gebruik heeft zowel bij krachtsporters als bij duursporters een grote invloed. Wil jij graag jouw kracht en uithouding verbeteren? En ook jouw sportsessies verlengen? Dan is dit zeker het supplement dat jij kan gebruiken. Lees in dit artikel alles over wat creatine is en het gebruiksadvies van dit supplement.

Concap artikelen (15)

Waarom de Concap elektrolyten met ORS drankpoeder gebruiken?

In dit artikel lees je alles over de samenstelling van onze Concap elektrolyten met ORS drank en wat voor invloed deze heeft op ons lichaam, wat elektrolyten nu juist zijn en waarom sporters er nood aan hebben. We bieden ook alternatieven in het artikel aan voor als je geen liefhebber bent van onze Concap Elektrolyten met ORS drankpoeder met zijn Tropical smaak. De vraag "Wanneer gebruik ik het beste sportdrank of sportvoeding aangevuld met elektrolyten?" krijg je in dit artikel zeker beantwoord. Lees snel hieronder verder over deze sportdrank.

Concap artikelen (13)

Ontdek onze X-Nutri Enhance Immunity

Onlangs lanceerden we de opvolger van X-Nutri Balance. Heb jij dit nieuwe pre- en probiotica supplement X-Nutri Enhance Immunity al uitgetest? Het is een erg krachtig supplement met heel wat gezondheidsvoordelen voor zijn gebruikers.  
X-Nutri Enhance Immunity zorgt met zijn gezonde bacteriën voor een goede ondersteuning van jouw darmflora. Ook na een kuur met antibiotica is het gebruik van dit pre- en probiotica supplement een goed idee om jouw darmflora terug in evenwicht te brengen. In dit artikel lees je meer over de ingrediënten en de werking van X-Nutri Enhance Immunity.

Concap artikelen (11)

Ontdek onze Concap T-Boost!

Zoals steeds vinden we het belangrijk om je correct te informeren over onze producten. Daarom stellen we je dit keer graag ons nieuwste voedingssupplement Concap T-Boost aan jou voor. De T-boost heeft een positief effect op jouw testosterongehalte en heeft tal van voordelen ongeacht of je graag en veel sport of niet. Lees in dit artikel alles over de ingrediënten, de voordelen en het gebruik van dit supplement!

Concap artikelen

Hoe beginnen met supplementen?

Zijn supplementen voor jou nog onbekend terrein? Zeker als sporter kan het gebruik van kwalitatieve en goedgekeurde supplementen nochtans jouw gezondheid en prestaties verbeteren. Intussen is er natuurlijk een heel ruim aanbod waardoor het soms moeilijk is om te weten welke supplementen jij nu precies best gebruikt. Daarom dat wij bij Concap ook de gratis service aanbieden om vrijblijvend advies op maat te verkrijgen via een online formulier of live via de Proti Balance winkel. Lees hier snel verder over supplementen en veelvoorkomende vragen hierrond. 

Concap artikelen (26)

Ontdek onze Concap un-BEET-able!

Rode biet is sinds vele jaren een gekend en geliefd supplement bij heel wat sporters. (Het sap van) rode biet heeft namelijk heel wat voordelen te bieden op sportief vlak. Wist je dat onze Concap un-BEET-able 55-11 jouw sportprestaties met tot wel 16% kan verbeteren. Verleg nu jouw grenzen met dit supershot en presteer voortaan langer op hoge intensiteit! Niet echt fan van rode biet? Ontdek dan in dit artikel ook onze andere supplementen die jouw uithoudingsvermogen ondersteunen tijdens het sporten.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.