Nieuws

Concap artikelen (13)

Waarom is jouw weerstand boosten noodzakelijk?

September is gestart, de trainingen in de sportclubs gingen opnieuw van start en de kinderen en jongeren gaan terug naar school. De perfecte tijd om jouw weerstand een boost te geven. Wist je dat je als sporter baat hebt bij een regelmatige multivitaminenkuur? Maar ook als niet-sporter haal je best wat extra vitamines in huis om jouw lichaam extra te ondersteunen met de herfst in zicht.  Preventie is het beste medicijn. Gebruik daarom ook voor jouw kinderen onze vloeibare multivitaminen

Ontdek in dit artikel ook waarom de weerstand boosten nodig is.

Concap artikelen (4)

Ontdek onze Concap Max EAA!

Naast de Concap Max BCAA als recuperatiepartner bij uitstek, lanceerden we onlangs ook ook Concap Max EAA die zowel voor, tijdens als na het sporten kan gebruikt worden. Dit krachtig poeder is na jarenlange ontwikkeling een paradepaardje waar we trots op zijn en nu reeds is het product geliefd bij heel wat kracht- en duursporters! En er is meer! Ook als niet-sporter haal je heel wat voordelen uit het gebruik van Concap Max EAA! Ontdek hier wat het product is, welke samenstelling het heeft en hoe jij dit product best gebruikt. 

Concap artikelen

Ontdek onze Concap Iron Power!

Concap heeft onlangs zijn assortiment weer uitgebreid. Wij laten je alvast kennismaken met onze ijzer capsules. Ijzer is een belangrijk mineraal als sporter. Als sporter heeft je lichaam meer nood aan ijzer waardoor je sneller met een ijzer tekort kampt. Lees in dit artikel waarom je als sporter best ijzer als supplement bijneemt, enkele symptomen bij een ijzertekort, wat de samenstelling is van onze Concap Iron Power, hoe onze capsules te gebruiken en wat het verschil is met onze Phar-mi-lan ijzersiroop.

Concap artikelen (12)

Ontdek onze Concap Max BCAA!

Heb jij het al gezien? We hebben onlangs enkele nieuwe producten in ons assortiment gekregen maar wat is nu de Concap Max BCAA? Alle sporters hebben alvast baat bij het gebruik van dit topproduct! 

BCAA's zijn essentiƫle aminozuren die niet door het lichaam aangemaakt worden. Daarom heeft Concap het product Max BCAA ontwikkeld. Lees hier meer over wat Concap Max BCAA is, hoe het te gebruiken en wat de voordelen zijn! Lees hier eventuele combinaties van producten die jij als sporter kan gebruiken!

Concap artikelen (80)

Ontdek onze Concap energiegel finale + amino 40g!

Concap heeft heel wat verschillende energiegels in het assortiment. Deze hebben naast een verschillende smaak ook een verschillende samenstelling. In dit artikel kom je meer te weten over de Concap energiegel finale +amino 40g en ontdek je of je deze gel ook voor jou een goed idee is. Voor wie deze gel minder geschikt is, geven we de verschillende alternatieven mee uit ons assortiment energiegels en  energierepen. Zo kan ook jij jouw favoriete energiebron voor onderweg vinden.

Concap artikelen (79)

Spier- en krachtopbouw met onze BEST-ecdysterone!

Onze Concap BEST-ecdysterone is een topproduct met een krachtige formule. Graag geven we jullie wat meer informatie over wat er van ingrediƫnten in zit en welke functies of voordelen deze hebben. Ook het gebruik wordt aangehaald in het artikel. Advies op maat nodig? Kom langs in onze winkels of vul ons formulier in op onze contactpagina.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.