Energy for winners!

Met Concap, ontwikkeld voor en door sporters, streven wij dagdagelijks naar de best werkende supplementen en formules om sporters te doen presteren en hun gezondheid te ondersteunen.

quality

Betaalbare kwaliteit

shipping

Snelle verzending

advice

Professioneel advies

Onze voordelen

Natuurlijke opkikker voor lichaam & geest

Onze 100% natuurlijke capsules zorgen op korte termijn voor het verbeteren van de doorbloeding, meer energie en meer levenslust.

Expertise & eigen productlijn

De Concap-formules onderscheiden zich van andere voedingssupplementen door onze focus op een goed voelbare werking door uitvoerige producttesten.

Grootste supporter van jouw sportteam

Bij Concap kennen we het belang van de juiste ondersteuning van teams. We bieden hen dan ook extravoordelige aankoopprijzen als sponsor. 

Concap is trotse partner van de Vlaamse Wielrijdersbond

Logo VWB

Het succes van de Concap-productlijn

De Concap-formules onderscheiden zich van andere sportvoeding en supplementen door onze focus op een goed voelbare werking door uitvoerige producttesten. Zoals bij Concap worden nergens anders ervaren sporters, actieve jonge en minder jonge personen zo opgevolgd naar voelbaar resultaat behaald met supplementen. Hierdoor slagen wij erin onze formules steeds weer te verbeteren en te vernieuwen en het gamma uit te breiden.

Onze gebruikers ervaren extra focus, energie, levenslust en kracht, uithouding en snel herstel na een sport of zware fysieke arbeid, maar ook concentratie bij geestelijke arbeid (studie of andere). Onze formules op de juiste manier gebruiken zorgt steeds voor een direct voelbaar resultaat. Het gaat altijd een beetje vlotter, sneller of geconcentreerder met Concap.

Wie Concap ontdekt heeft, schakelt nooit meer over!

Protibalance-175-bewerkta

Recent nieuws en feiten

Concap artikelen (13)

Waarom is jouw weerstand boosten noodzakelijk?

September is gestart, de trainingen in de sportclubs gingen opnieuw van start en de kinderen en jongeren gaan terug naar school. De perfecte tijd om jouw weerstand een boost te geven. Wist je dat je als sporter baat hebt bij een regelmatige multivitaminenkuur? Maar ook als niet-sporter haal je best wat extra vitamines in huis om jouw lichaam extra te ondersteunen met de herfst in zicht.  Preventie is het beste medicijn. Gebruik daarom ook voor jouw kinderen onze vloeibare multivitaminen

Ontdek in dit artikel ook waarom de weerstand boosten nodig is.

Tevreden klanten vertrouwen ons

Onze klanten aan het woord.

 • "Presteren met CONCAP producten is toch iets makkelijker! CONCAP is er voor iedereen. Had al heel wat getest maar CONCAP is het ideale voor iedereen"

  Noël
 • "Na mijn Belgische titel op de weg bij de elites zonder contract in 2018, kwam ik in contact met Concap. Dankzij de producten van Concap en X-nutri, werden mijn prestaties nog beter en won ik nog meer. Zowel voor, tijdens, als na de koers of training is het een plezier om de producten van Concap te gebruiken omdat ze van topkwaliteit zijn en ze jouw lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen om topprestaties neer te zetten. Maar zeker zo belangrijk is dat ze heel goed te verteren zijn en bovendien heel erg lekker. Sinds 2018 is Concap sportvoedingsmerk en zal ik nooit nog een ander merk gebruiken!"

  Rutger Wouters
 • "Ik ben sinds kort vanalles aan het testen van concap. Maar kan alleen maar positief zijn over de effecten voor de Moment. Het ene product werkt al beter dan het andere maar ik kan het iedereen zeker aanraden voor concap te gebruiken."

  Mathias Lefeber Evolution Sports Oudenaarde
 • "Ik Winandy Wim heb mijn goeie presaties en vele overwinningen te danken aan jullie topprodukten van Concap! Vooral omdat ze gemaakt zijn op bloedgroepen. De OXI+ is een echte aanrader, het geeft je meer zuurstof in de spieren en je ademhaling heb je veel beter onder controlebij extreme inspanningen! De isotonic gebruik ik in de drinkbus en bij warm weer de ORS. Nooit last van krampen! Na de inspannng gebruik ik RECUP shake en de amino O waarmee ik totaal herstel en klaar ben voor de volgende wedstrijd. Bij vragen krijg je steeds een duidelijk advies. Vandaag besteld voor 15H, morgen geleverd!"

  Wim Winandy Fitamorfosa Zottegem
 • "Ik ben tevreden over de hoogstaande kwaliteit van de producten. De bestellingen zijn steeds vlot verlopen en worden correct afgehandeld. Bij vragen of problemen, is een vlotte communicatie aanwezig."

  Chloé De Cnodder kinésiste
 • "Lichte paniek toen de X-drive niet meer verkocht werd, maar ik werd snel door de klantendienst gerustgesteld. Het werd verder ontwikkeld voor nog betere prestaties.
  En daar was dan de Concap S-D-P voor bloedgroep O. Heerlijk drinkbaar in de smaak Pink tutti frutti. Handig in een grote fles met een doseerdopje. 
  Samen met de energiegel cola en het isotonic drankpoeder lemon een handige hulp gebleken om Alpencols mee aan te vallen! "

  Antony Van Dyck wielertoerist en organisator De Kapelse Sprint
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.