Terug naar overzicht

Boost jouw lichaam tijdens de koude maanden!

Concap artikelen (1)

Boost jouw lichaam met onze multivitaminen! Ook sporters hebben nood aan extra vitaminen en mineralen! Een sporterslichaam stopt veel energie in het zo goed mogelijk presteren. Hierdoor gaat er minder energie naar de weerstand van het lichaam. Blijf trainen en presteren met onze multivitaminen! 

Multivitaminen 

Onze multivitaminen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende capsulemixen die beide een optimale samenstelling bevatten van vitaminen en mineralen om jouw weerstand te bewapenen en jouw energielevel op punt zetten. Daarnaast hebben we onze vloeibare vitaminen in een 500ml fles, zowaar de hoogst mogelijk gedoseerde vloeibare vitaminenmix verkrijgbaar in Europa, dewelke jouw lichaam erg vlot opneemt. 
Zeker wie sportief actief is, gaat regelmatig tot het fysieke uiterste waardoor de weerstand zonder extra ondersteuning vaak vermindert. Die actieve levensstijl verhoogt dus onze natuurlijke behoefte aan vitamines en mineralen. Door het gebruik van onze multivitaminen boost je jouw lichaam extra waardoor je weerstand weer helemaal in topvorm is en je meer energie zal ervaren.  

Wil jij jouw lichaam boosten en tegelijk jouw maag en darmen ondersteunen? Of heb jij als sporter problemen met ontstekingen? Dan is de X-Nutri Immune Defense zeker een product voor jou. 

Vitamine C

Vitamine C zorgt er specifiek voor dat jij tijdens jouw presteren een normale werking van het immuunsysteem behoudt. Het geeft je lichaam een specifieke boost. Samen met vitamine D3 zorgt het ervoor dat je veel minder vatbaar bent voor vermoeidheid. Voel jij dit wel, dan bestaat de kans dat jij een tekort hebt. Raadpleeg bij dit symptoom eerst een dokter. X-Nutri vitamine C is nooit een slecht idee, maar zeker tijdens maanden met een R in hun naam een must om jouw voedingspatroon goed aan te vullen. 

Vitamine D

In de wintermaanden heb je extra vitamine D3 nodig! Waarom? In een land zoals BelgiĆ« schijnt de zon veel minder in deze koude maanden. Als je in de zon komt, maakt jouw lichaam vitamine D aan. Door de kortere en koudere dagen in de herfst en winter ervaren we minder zonnestralen en zal de aanmaak van natuurlijke vitamine D veel lager liggen, waardoor er vaak een tekort ontstaat. Je voelt een tekort aan vitamine D door vermoeidheid, iets wat je als sporter ongetwijfeld wil vermijden. Daarom voorziet X-Nutri VITAMIN D3 LIQUID jou de vitamine D3 die jij dagelijks nodig hebt. Onze vitamine D3 hebben we ook in een variant met vitamine K1 en E. Door de formules wisselend te gebruiken, ervaar je een optimale opname. 

Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. Droog en koel bewaren buiten direct zonlicht. 

Wil jij graag advies op maat? Kom dan gerust eens langs in onze vestiging en wij helpen je met alle plezier verder!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.