Terug naar overzicht

Boost nu jouw weerstand!

Concap artikelen (67)

Als sporter ziek worden tijdens het seizoen kan ervoor zorgen dat je hele seizoensresultaten negatief beïnvloed worden. Dat is iets wat je uiteraard niet wil! Zelfs een lichte verkoudheid is bij het sporten meteen voelbaar en laat jouw conditie achteruitgaan. Je lichaam heeft dan ook tijd nodig om te herstellen die je liever in vooruitgang wil stoppen.

Wil jij dit vermijden?
Boost dan nu jouw weerstand met onze Concap Vloeibare multivitaminensiroop, X-Nutri Immune Defense, X-Nutri Vitamine C en tal van andere weerstandssupplementen!

Ontdek onze supplementen

Hieronder vind je enkele supplementen die onmisbaar zijn om jouw weerstand een boost te geven. Ontdek snel waarom ze ook voor jou onmisbaar zijn! 

Concap multivitaminen

Met maar liefst 3 varianten in ons assortiment, zit je bij Concap altijd goed voor multivitamines. De Concap Vloeibare Multivitaminensiroop is de hoogst mogelijk gedoseerde vloeibare multivitamine oplossing op de Europese markt. Bij een vitaminetekort, fysieke inspanning of bij vermoeidheid is een dubbele dosis aangewezen. Liever capsules? Daarvoor lanceerden we onze Concap Total Vitamins  en Concap Total Vitamins +B. Alle 3 zijn het ijzersterke formules die goed voelbaar zijn op vlak van weerstand en energie. Let wel: bij multivitamines is het erg belangrijk om regelmatig eens te wisselen tussen deze varianten zodat het lichaam geen gewenning krijgt. Zo blijf je van een hoge opname genieten. Als je potje of fles leeg is raden we dan ook een variant aan. De multivitaminen zorgen voor extra energie doorheen de dag voor sporters en niet-sporters!

X-Nutri Immune Defense

Met ondermeer gember en curcuma is dit product niet alleen ontstekingsremmend, maar ook ideaal bij preventie of verhelpen van maag- en darmklachten. Daarnaast geeft het jouw immuunsysteem een enorme boost!

X-Nutri Vitamine C

Vitamince C is een in water oplosbare vitamine waarvan je geen te veel, maar wel een tekort kan oplopen in je lichaam. De hoeveelheid die je te veel in je lichaam hebt wordt door het lichaam afgescheiden en komt in jouw urine terecht. Vitamine C boost de weerstand en helpt de opname van andere vitamines en mineralen te ondersteunen. Zijn jouw huisgenoten of vrienden ziek? Neem dan zeker een extra dosis vitamine C om virale infecties voor te blijven. 

X-Nutri Vitamine D

Deze vitamine maakt jouw lichaam aan door de zon, maar dat gaat helaas minder vlot dan gewenst en al helemaal wanneer we op haar aanwezigheid in het Belgische klimaat moeten rekenen. Daardoor heeft een meerderheid van de volwassen Belgische bevolking minstens 1x per jaar een tekort aan vitamine D. Het belang van een extra suppletie groeit daardoor aan belang.  Een tekort zorgt voor klachten zoals vermoeidheid, brosere botten, spierkrampen, ... 

Twijfel jij of je een vitamine tekort hebt? Raadpleeg jouw huisarts voor een bloedcontrole.

A, B, C, D, ... Zink. Zoveel supplementen maar wat neem ik nu best?

Denk jij nu "ik weet niet wanneer ik wat moet gebruiken" of "wat heb ik nodig om mijn gezondheid of sportieve prestaties te verbeteren"? Wij geven met veel plezier persoonlijk advies op maat! Hoe? Vul onderaan onze contactpagina het formulier in voor advies op maat!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.