Terug naar overzicht

Concap aanwezig op Velofollies!

Concap artikelen (5)

Je vindt Concap op 19, 20 en 21 januari terug op Velofollies in Kortrijk!
Velofollies is één van de grootste en bekendste fietsbeurzen in België. Je vindt er alles terug van fietsen, materiaal, accessoires, sportvoeding, enz. Van amateur tot prof; voor iedereen is het een plaats om bij te leren en nieuwe dingen aan te treffen. Bezoek dus zeker ook onze stand om de nieuwigheden te ontdekken bij Concap!

Velofollies 2024

Dit jaar is het de 16e editie van Velofollies! Op de beurs Velofollies vind je alles terug wat te vinden is op de fietsmarkt. Van elektrische fietsen tot gravelfietsen, maar ook kledij, literatuur, voeding en drank is uitgestald op Velofollies. De beurs is verdeeld over 6 hallen. De standjes waarbij je kan gaan informeren en rondkijken staan er heel de dag, maar je kan er ook bekende sporters tegenkomen, fietsen uittesten, workshops volgen, meet & greets meedoen, enz. Ontdek hier heel het programma! 

Ook Concap is er deze editie terug te vinden. Met onze goede prijs-kwalitatieve sportvoeding, sportdrank en supplementen spreken we graag iedereen aan. Ben je nu een amateur of fiets je mee in wedstrijden? Wij helpen je steeds met veel plezier verder. Kom jij graag eens proeven van onze sportdrank of test je graag supplementen uit? Kom eens langs bij onze stand en wij delen met veel plezier informatie, proevertjes en staaltjes uit. Lees verder bij praktische informatie waar je ons kan terugvinden.

Wil jij graag producten aankopen? Geen probleem: bestel ze via ons op de beurs en wij sturen de producten met veel plezier naar u thuis op. Zo hoeft u niet heel de dag met uw inkopen rond te lopen en kan u nog heel de dag rustig rondkijken op de beurs. 

Praktische informatie

De beurs gaat dit jaar door op 19, 20 en 21 januari. We zetten graag de bezoekuren per dag even op een rijtje:

  • Vrijdag 19 januari 2024: van 10u tot 21u
  • Zaterdag 20 januari 2024: van 10u tot 18u
  • Zondag 21 januari 2024: van 10u tot 18u

Locatie: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Je vindt Concap terug in hal 1 bij stand 101 van de Vlaamse Wielrijdersbond. Kom er langs met al je kennissen, vrienden of familie die ook aanwezig zijn. Ook zij kunnen van de gelegenheid gebruik maken om de kwalitatieve sportvoeding, sportdrank en supplementen te ontdekken!

Heb jij nog geen tickets? Koop dan nu jouw ticket online nog tot en met 18 januari met 5 euro korting!

Wist jij al dat we trotse partner zijn van de Vlaamse Wielrijdersbond sinds 2023?

Advies op maat

Heb je op Velofollies algemene informatie verworven maar wil je graag advies op maat verkrijgen? Geen probleem: vul dan ons online formulier en ontdek wat wij u vrijblijvend adviseren. 

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en fietshandels.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.