Terug naar overzicht

Concap bestaat 15 jaar!

Concap artikelen (1)

Concap bestaat dit jaar 15 jaar. Daarom delen we graag enkele weetjes over Concap met jou! Zo zag ons logo er bv. compleet anders uit. Van de basislijn hebben we nog steeds enkele producten in ons gamma, al werden deze welliswaar in een modern jasje gestopt. Lees verder om meer te weten te komen!

Ontstaan en visie van Concap

Concap ontstond in 2008 door onze zaakvoerder Luc, die toen en ook nu nog erg bedreven is in het wielrennen. Na heel wat merken uittesten, stelde Luc vast dat heel wat producten een mooie verpakking hadden maar niet voelbaar werkten, ongezonde ingrediënten bevatten of maag-en darmklachten veroorzaakten. Luc was op dat moment reeds erg gekend met de wereld van homeopathie en wist dat dit beter moest kunnen. En zo geschiedde: Concap was geboren! Tot op de dag van vandaag houden we sterk vast aan onze waarden: natuurlijke samenstellingen, voelbare werking, maag-en darmvriendelijkheid en dit alles aan betaalbare tarieven. 

Concap groeide uit tot een familiebedrijf dat door en voor sporters eigen formules ontwikkelt en deze na vele test- en verbeterrondes op de markt brengt. Met Concap streven wij dagdagelijks naar de best werkende supplementen en formules om sporters natuurlijk te doen presteren en hun gezondheid te ondersteunen. 

Logo's van Concap

Wist je dat ons logo en onze huisstijl ondertussen al verschillende updates hebben gehad?

Het oude logo was vroeger met de groene kleur en Nederlandse verwijzing naar het feit dat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong waren. We hadden zinnen zoals "De natuurlijke opkikker voor lichaam en geest". Intussen schakelden we over naar een moderner jasje met ons zwart-wit logo en zijn onze huidige kleuren rood en fluogeel, zoals bv. op onze zeer herkenbare drankbidons. De tekst "Natuurlijk!" schrapten we omdat Concap intussen internationaal gebruikt wordt. Energy for winners! is dan ook de baseline die we uitdragen anno 2023. 
 

logo oud Concap LogoConcap

Basis supplementen

Zoals je bovenaan kon zien op de foto zijn onze basis supplementen en potjes al een aantal keer veranderd. 
Wist je dat Concap Forte en Concap Sport nog altijd één van onze best verkochte producten zijn?
Het zijn basisproducten die iedereen tal van voordelen kunnen bieden. 

Nieuwe producten

We zijn natuurlijk niet stil blijven staan bij Concap. We blijven nieuwe en verbeterde formules uitbrengen op de markt. Ook zijn we niet langer enkel gefocust op de duursporten, zoals onze nieuwste producten ook aantonen.

Zo lanceerden we onlangs Concap Iron Power, Concap Max EAA en Concap Max BCAA. Heb jij deze al uitgetest? 
Geef gerust feedback door in de winkels van Proti Balance of via onze contactformulier, zo kan ook jij bijdragen aan onze verdere ontwikkeling!
Bij Concap appreciëren we alle feedback die binnenkomt. 

Mis jij nog iets in ons assortiment? Laat het ons weten en wie weet vind je het dan binnenkort ook wel bij ons terug. Hou zeker onze website en sociale media in de gaten, want zeer binnenkort lanceren we weer extra producten. 
 

Advies op maat

Reeds sinds onze oprichting is het aanbieden van advies op maat voor al onze klanten een logisch gegeven. Door de ruime keuze aan producten twijfel je mogelijks bij het maken van de juiste keuzes, ongeacht uw leeftijd, niveau en of u al dan niet sportief actief bent. Aarzel in dat geval niet om ons contactformulier in te vullen of langs te komen in onze verkooppunten. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.