Terug naar overzicht

De perfecte pre-workout voor jou!

Concap artikelen (58)

Concap heeft niet alleen sportdranken voor tijdens de inspanning. Ook vóór de inspanning kan je drankpoeder gebruiken om de uithouding en energie te boosten. Daarom hebben wij speciaal de Concap Duration + Blueberry ontwikkeld. Het product is voor elke sporter een meerwaarde. Ontdek in dit artikel welke ingrediënten er allemaal inzitten en welke voordelen jij als sporter hebt met deze pre-workout.

Ingrediënten

Dextrose is beter bekend als druivensuiker. Het is een natuurlijk product dat langdurig energie geeft aan het lichaam. In de Concap Duration + blueberry zit dit ingrediënt om tijdens de inspanning voor extra energie te zorgen. 

Ook het rode biet-extract is aanwezig net zoals bij onze Concap un-BEET-able 55-11. Het lichaam zet de nitraten van de rode biet om naar nitrieten. Nitrieten zetten de aderen extra open waardoor de bloedtoevoer naar de spieren vergroot. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat er meer zuurstof in het lichaam terecht komt en de afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Het verbetert de uithouding en de prestaties van jou als sporter.

L-Taurine haalt ons lichaam normaal voornamelijk uit eiwitrijke dierlijke producten. Het voorkomt tijdens de inspanning schade en stress en ook na de inspanning heeft het een positief effect op het herstel van de spieren. Een ideale toevoeging bij deze pre-workout.

Als laatste is ook Spinazie extract aanwezig. Dit extract zorgt voor een toename in spiermassa en is in het algemeen prestatie bevorderend ook in de uithouding van onze sporters. Er zijn al verschillende onderzoeken gedaan rond dit thema en vele uitkomsten gaan over sterke spieren en betere uithouding.

Er zijn ook verschillende aminozuren terug te vinden in de samenstelling en ook ijzer zit er in een lagere dosis in verwerkt. Al deze ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om een krachtige pre-workout te creëren. Het is een natuurlijk product dat op een gezonde manier zorgt voor betere prestaties. Net zoals al onze andere producten, is ook dit product genotificeerd en goedgekeurd door de Belgische overheid. 

Voordelen

Zoals we bij de ingrediënten al hebben aangehaald kan je verschillende voordelen ondervinden tijdens het gebruik van deze pre-workout. Een beter herstel is al aanwezig tijdens de inspanningen door de aminozuren die in de samenstelling zitten. Maar ook de uithouding en kracht worden met deze pre-workout naar een hoger niveau getild. Dit product zou je in elke sporter zijn kast kunnen tegenkomen. Van krachtige en korte inspanningen zoals fitness tot duursporten zoals lopen of fietsen.

Gebruik

Gebruik 1 tot 3 maatschepjes (3g) in een half glas lauw water zo'n 1 tot 2 uur voor de inspanning.
Begin 3 dagen voor een wedstrijd met de toepassing van het supplement, zodat het lichaam zich kan optimaal kan opladen. Goed mengen alvorens te drinken.

Advies op maat

Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul het online formulier in op onze website onderaan onze contactpagina. 

Koel en droog bewaren buiten bereik van direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. 
Voedingssupplementen vervangen geen gezonde en gevarieerde voeding. 
Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.