Terug naar overzicht

Een kaartenhuis begint bij een stevige basis

Week 1508  bestanden (7)

Ken je dat gevoel dat de benen niet meewillen, of je fysiek wel sterk bent, maar het kopke niet mee wil, je jezelf niet kan concentreren en doelen daarom niet kan afwerken? Klinkt verzuring en stijfheid na een training of lange dagen je wel erg bekend in de oren? Of zit de motivatie wel juist, maar bots je op andere limieten?

Of je nu erg sportief aangelegd bent of net geniet van jouw eigen tempo, een goede basis is een must alvorens je bovenstaande issues kan aanpakken.

Vitamines en mineralen

Wist je dat je vanaf je puberteit best minimaal jaarlijks een bloedanalyse laat uitvoeren? Zo leer je jouw lichaam nog beter kennen en worden tekorten sneller verholpen of –  beter nog – vermeden. Voor sporters of personen met een medische bagage, is een controle elke 3 tot 6 maanden zelfs aangewezen. De waarden die in je bloed worden weergegeven, hebben immers een grote invloed op jouw energieniveau, je weerstand, je herstelmogelijkheden e.a.

Zelfs voor wie een gevarieerd en gezond voedingspatroon volgt, is het anno 2022 vaak onmogelijk om optimale bloedwaarden te bekomen zonder de nodige ondersteuning met voedingssupplementen. Dat komt omdat de landbouwgronden vaak armer zijn en de voedingsmiddelen minder rijk aan mineralen en vitamines zijn. Een kuur met multivitaminen is daarom een goede basis om de dag mee te beginnen.

Wist je dat je een complete multivitaminen formule beter niet nuchter gebruikt? Zo wordt deze beter verwerkt door het lichaam. Bovendien raden we aan om af te wisselen tussen de verschillende soorten multivitaminen zodat er geen gewenning komt en de goede opname gegarandeerd kan blijven.

Zitten je bloedwaarden toch niet zoals het hoort? De assortimenten van Phar-Mi-Lan en X-Nutri bieden tal van kwalitatieve en betaalbare supplementen om dit in no-time aan te pakken. Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies om jouw basis te stabiliseren. 

Versterk je basis!

Naast vitamines en mineralen kan je voor een betrouwbare basis rekenen op Concap Forte en Concap Sport. Deze supplementen zijn het vertrekpunt van ons assortiment en zijn bij haast al onze klanten in de kast terug te vinden. 

Het gepatenteerde verwerkingsproces van de koffiestruik zorgt ervoor dat het extract dat in deze capsules zit jouw lichaam fysiek en mentaal sterker maakt. Je zal snel merken dat de concentratie versterkt en er voelbaar meer energie aanwezig is. Die extra energie zal ook tijdens een inspanning voelbaar zijn. Je kan ervoor opteren om enkele (extra) capsules voor de inspanning te gebruiken, al dan niet naast een dagelijkse inname van 3 tot 6 capsules per dag verdeeld over 3 innames).

Het Concap extract draagt bovendien ook bij tot een verlaging van de bloeddruk, waar het gebruik van verbrande koffiebonen zoals bij een klassieke koffie deze net verhogen. Bovendien zal je niet de pieken in energie ervaren zoals bij een kopje koffie, maar wel een langdurig aanwezige energie.

Ook wie regelmatig last heeft van ontstekingen heeft baadt bij het gebruik van Concap Forte en Sport. Bepaalde stoffen van de koffiestruik werken ontstekingsremmend en dat voor zowel uitwendige als inwendige infecties. Door een dagelijks gebruik kan je daarom ontstekingen vaak voorblijven wat jouw lichaam ten goede komt.

Een ander voordeel is dat een dagelijks gebruik van Concap Forte of Sport de bloedsuikerspiegel stabieler kan houden door de aanwezigheid van chlorogeenzuur, een krachtige antioxidant die ook de lever ondersteund bij de verwerking van vetzuren. Daardoor zal er ook minder neiging tot het gebruik van zoetigheden zijn wat een gezond lichaamsgewicht mee bevorderd. Ook het cafeïnezuur dat aanwezig is ondersteund het afslanken doordat het de vetzuren uit het opgeslagen lichaamsvet vrijmaakt en weer omzet in energie. Je voelt je hierdoor ook helderder en fitter.

Dit zijn slechts enkele van de functies van Concap Forte en Concap Sport. Ook voor huid, haar, cholesterol, e.a. zijn er nog positieve gevolgen. Het is dus wel duidelijk dat enkele kleine capsules een groot effect kunnen geven. 

Concap Forte of Concap Sport?

Doorgaans – bij ongeveer 8 op 10 is Concap Forte meer geschikt voor personen met bloedgroep A en Concap Sport voor bloedgroeptypes O. Bij een bloedgroep B is het iets moeilijker te zeggen, maar meestal is Concap Forte de gebruikte variant. Je zal geen negatieve effecten ervaren bij een “foute” keuze, maar gewoon een meer voelbaar effect ervaren bij de meer geschikte variant.

Beide variaties zijn beschikbaar in een verpakking van 180 capsules. Omdat het supplement doorgaans dagelijks gebruikt wordt, zijn er ook eco-packs van 400 capsules verkrijgbaar.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.