Terug naar overzicht

Gebruik jij al Concap creatine?

Creatine

Concap creatine is een super formule en het gebruik heeft zowel bij krachtsporters als bij duursporters een grote invloed. Wil jij graag jouw kracht en uithouding verbeteren? En ook jouw sportsessies verlengen? Dan is dit zeker het supplement dat jij kan gebruiken. Lees in dit artikel alles over wat creatine is en het gebruiksadvies van dit supplement.

De ingrediënten

Onze krachtige formule van Concap Creatine is door krachtsporters en voor duursporters een gewild supplement. Ontdek hier de ingrediënten en de voordelen van onze creatine.

Creatine is eigenlijk een lichaamseigen stof. Creatine monohydraat is ook terug vinden in voeding zoals bv. eieren en vlees. Deze creatine zorgt voor energie in het lichaam waardoor het product ervoor zorgt dat je dus intensiever kan werken tijdens jouw inspanningen! 

De werking

De creatine zorgt ervoor dat je als sporter jouw kracht en uithouding verbetert. Laat die spieren maar groeien en sportsessies verlengen! 
In de fitness zijn de meeste sporters al bekend met de werking van creatine., maar nog niet iedere sporter weet dat ook duursporters baat hebben bij het gebruik van deze stof. Ook hierbij gaat de kracht een positieve invloed hebben op de prestaties. Je gaat explosiever uit de hoek kunnen komen tijdens de trainingen en wedstrijden.

Creatine kan ervoor zorgen dat er meer vocht naar de spieren gaat, hiervoor is het heel belangrijk dat je goed blijft water drinken. Je kan tijdens het gebruik van creatine iets meer wegen door het vocht. Stelselmatig ga je de spieren opbouwen door te trainen. Belangrijk is om creatine supplementen in kuurvorm te gebruiken, zo kan er geen gewenning ontstaan in het lichaam.

Gebruiksadvies

Voor duursporters gebruik je de creatine in een kuur van 25 à 30 dagen 2 capsules voor de inspanning en 1 capsule na de inspanning.

Voor krachtsporters gebruik je de creatine in een kuur van 25 à 30 dagen 4 capsules voor de inspanning en 4 capsules na de inspanning.

Advies op maat

Weet je niet zo goed wat jij nu nodig hebt als supplement? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder medisch advies. 
Niet gebruiken zonder medisch advies tijdens de zwangerschap, borstvoeding en bij minderjarigen.
Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. 
Koel en droog bewaren, buiten direct zonlicht en bereik van jonge kinderen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.