Terug naar overzicht

Ik ga op vakantie en neem mee... mijn vetverbrander!

Concap artikelen (4)

Hoera, vakantie! Zon, zee, strand, ... en enkele kilo's extra in de hand? Vakantie dient natuurlijk in eerste instantie om de rem er even af te halen en lekker te ontspannen. Toch kan je preventief al wat doen om gewichtstoename op vakantie te vermijden. Naast een stevige wandeling om de extra calorieën aan te pakken, hou je best ook wat plek in jouw koffer om een potje X-Nutri A.C. mee te nemen. Zo kan je tijdens jouw vakantie zorgeloos genieten zelfs wanneer je een keer minder gezond wenst te eten. Onze X-Nutri A.C. is een sterke vetverbrandende formule. Ook andere supplementen kunnen u hierbij helpen. Lees hier alles over hoe uw gewicht te behouden op vakantie.

X-Nutri A.C.

Wil ook jij graag tijdens jouw vakantie wel eens genieten van een heerlijk dessert of een uitgebreide lunch? Dan is het dus een goed idee om X-Nutri A.C. mee te nemen naar jouw bestemming. Deze capsules zijn immers een erg goede vetverbrander op natuurlijke basis. Ze helpen je ervoor te zorgen dat jij beter op gewicht blijft tijdens jouw vakantie of tijdens andere uitspattingen. Lees hier de voordelen, ingrediënten en het gebruik van deze X-Nutri A.C..

Voordelen

  • Handig om mee te nemen, ook op vakantie.
  • Op natuurlijke basis, je belast je lichaam dus niet onnodig.
  • Ook ideaal als ondersteuning in een afslankdieet om de verbranding nog extra te ondersteunen. 
  • Werkt nog beter in combinatie met wat extra beweging. 
  • Helpt om tijdens een etentje of minder gezonde maaltijdkeuze maaltijd de vetten en koolhydraten sneller af te drijven.

Ingrediënten

  • Framboos ketonen: deze zijn belangrijk om het vet sneller af te breken. Ze zorgen ook voor een vertraagde opname van suikers.
  • Appelazijn: zorgt voor een boost van je metabolisme. Hierdoor neemt je lichaam minder vetten op en zal het hongergevoel bovendien ook verminderen. 
  • Vaccinium Macrocarpon (grote veenbes)extract: dit extract is gekend om zijn vele voordelen zoals een goede maag- en darmbescherming. Ook het herstel van maag en darmen wordt bevorderd. Verder is het grote veenbesextract ook goed voor het immuunsysteem. 
  • Natuurlijke cafeïne: zorgt als bron van energie voor een versnelde vetverbranding. 

Gebruik

Neem 2 capsules met water in de ochtend.
Bij een zware maaltijd of periode van hogere consumptie adviseren we 2 extra capsules bij de hoofdmaaltijd.

Bevat cafeïne. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Dagelijkse dosis niet overschrijden. Gesloten bewaren op een koele en droge plaats, buiten bereik van direct zonlicht.

 

Nog een gaatje over in je koffer? Perfect! ...

Wist je dat heel wat mensen op vakantie vaak last hebben van een slechtere vertering? Dit komt naast de minder gezonde voeding vaak ook door andere bacteriën in het drinkwater en de voeding. Het gevolg is vaak een verstoorde darmflora met diarree of constipatie tot gevolg. Gelukkig zijn hier ook eenvoudige oplossingen voor! Om te vermijden dat ook jij last hebt van een verstoord verteringsproces op vakantie gebruik je hiervoor onze X-Nutri Balance.  Dit is een probiotica supplement dat heel wat goede bacteriën bevat en op die manier jouw lichaam optimaal ondersteunen zal bij de vertering. Last van constipatie of ben je een echte Bourgondiër op vakantie? Neem dan zeker onze X-Nutri Detox capsules mee. De samenstelling van Aloë Vera en Artisjok zullen ook jouw gewicht ten goede komen. 

Wil jij advies op maat verkrijgen of gebruik maken van verschillende supplementen? Kom dan langs in onze winkel of vul ons online formulier onderaan de contactpagina in en krijg een persoonlijk bericht met ons advies voor u op maat. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.