Terug naar overzicht

Krachtsporters aan de top!

Concap artikelen (10)

Bij Concap stellen we onze eigen formules zorgvuldig samen zodat elke sporter het beste in zichzelf naar boven kan halen. Op een natuurlijke manier jouw spiermassa vergroten of spierkracht verbeteren? Dan bij je bij ons aan het goede adres. Ontdek hier onze super producten voor krachtsporters!

Topproducten voor krachtsporters!

Al onze producten zijn genotificeerd en op volledig natuurlijke basis. De bedoeling van Concap is om je resultaten te verbeteren op een natuurlijke manier met supplementen in combinatie met trainen. 

Concap Force 1

De Concap Force 1 formule bevat Maca waardoor het krachtopbouw en het herstelvermogen bij intensieve trainingen en wedstrijdperiodes ondersteunt. 
Daarnaast bevordert het de aanmaak van lichaamseigen testosteron, dus is het ook libido verhogend ;-).

Concap Best-ecdysterone

De uitgebreide formule van onze Concap Best-ecdysterone is met rozenwortel aangevuld waardoor het meer energie geeft aan het lichaam, de fysieke prestatie ondersteunt en gunstig is voor de uithouding. Daarnaast zit er Maralroot in, een kruid waarvan de wortels gebruikt worden voor spiergroei. Het heeft ook een positief effect op de immuniteit van het lichaam. Ook damiaanblad is aanwezig in de capsules. Dit is een plant die vooral de vermoeidheid tegen gaat en de concentratie verbetert.  Als laatste het belangrijkste ingrediënt: de ecdysterone is een natuurlijk ecdysteroïde hormoon dat zorgt voor een betere spiereiwitsynthese, meer spiermassa en een verhoogde kracht in je spieren. Er is dus wel degelijk sprake van positieve gevolgen met een zichtbare evolutie van je sportprestaties.

Concap Amino +AKG

Concap Amino +AKG zorgt tijdens de training of wedstrijd voor een maximale ondersteuning van jouw spieren. Het zorgt ervoor dat jouw spieren tijdens het sporten minder snel afbreken. Hierdoor ga je ook minder snel verzuring voelen tijdens de inspanningen. Je zal de werking meteen tijdens, alsook na de inspanning voelbaar merken. 

Concap Amino A of Amino O

Concap Amino A of Concap Amino O zorgt ervoor dat eventuele kleine spierscheurtjes tijdens het slapen herstellen. Hierdoor heb je minder kans op blessures in de toekomst. Ook bij minder intensieve sportsessies of voor senioren werken deze supplementen erg goed naar blessurepreventie bij de spieren. 

Concap Recovery

Onze Concap Recovery Shake Chocola-Karamel is een herstelshake die bij gebruik binnen het half uur na de inspanning het herstel van je lichaam ondersteunt. Opgelet dat jouw trainingsvrienden hem niet van je stelen, hij is immers ontzettend lekker! 

Tip: als chocolade karamel niet jouw smaak is kan je altijd opteren voor een shake van Proti Balance. Zij verkopen verschillende smaken in de fitshakes zoals cappuccino, tiramisu, aardbei, banaan, ...  en de Whey diet shake voordeelpotten zijn in vanille, banaan en pure chocolade te verkrijgen. Deze bevatten voldoende eiwitten om de spieren te ondersteunen in het herstel na een intensieve wedstrijd of training.

Naast deze bovenstaande producten zijn er nog tal van andere die jou tijdens de inspanning kunnen ondersteunen. Ontdek al onze producten op onze webshop of in onze winkel (zie onderaan de informatie)!

Waar zijn onze producten te koop?

We hebben 2 verkooppunten waarbij je rechtstreeks bij ons aankoopt.
Hier kan je terecht voor producten, maar ook voor advies op maat.

Proti Balance Vorselaar
Poederleeseweg 9
2290 Vorselaar

Proti Balance Brasschaat
Bredabaan 453
2930 Brasschaat

Te ver weg? Ontdek ons online advies op maat!

Vul ons formulier in onderaan de contact pagina en krijg een uitgeschreven protocol terug in jouw mailbox waarmee je direct aan de slag kunt.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.