Terug naar overzicht

Concap energierepen voor maximale prestaties!

Concap artikelen (21)

Concap staat voor kwaliteitsvolle, maagvriendelijke en betaalbare producten. Dit geldt dus ook voor onze Concap energierepen. De repen zorgen voor een maximale ondersteuning tijdens jouw inspanning. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende samenstellingen en texturen van de Concap repen. Want of je nu actief bent in motorcross, voetbal, hand-, basket- of volleybal, fietsen, lopen, triatlon, ... voor elke sporter bieden wij kwaliteitsproducten aan! 

Waarom energierepen?

Het gebruik van energierepen zorgt ervoor dat je tijdens jouw inspanningen extra energie en uithoudingsvermogen ervaart, zonder dat je onnodige andere zaken mee opneemt. Ongeacht in welke sporttak je je bevindt zijn sportrepen één van de meest gekende en geliefde soort sportvoeding. De energierepen zijn immers een snelle brandstof voor het lichaam waarmee je makkelijk jouw energieniveau kunt aanvullen en verhogen en een smakelijke hap onderweg. Elke Concap energiereep heeft een andere samenstelling, textuur en/of smaak. Toch hebben ze allemaal gemeen dat ze van uitstekende kwaliteit, betaalbaar en goed verteerbaar voor maag en darmen zijn. Kies uit onderstaande repen welke energiereep het beste bij jou past!

Spoileralert: we werken achter de schermen alweer aan nieuwe recuperatierepen. Onze eerste testen zijn alvast veelbelovend. Volg onze sociale media en ontdek als eerste onze nieuwkomers.

Maak kennis met onze energierepen

Concap Almond bar - energiereep amandel

Deze energiereep is de nieuwste in ons assortiment repen. Hij bevat naast maar liefst 40% echte amandelen ook extra zouten om je lichaam nog beter te ondersteunen bij een fysieke inspanning. Zo voed en bescherm je jouw lichaam optimaal en dit met 24g koolhydraten per reep. 

Voor wie deze verslavend lekkere reep nog niet kon proeven, verklappen we graag ook dat ook liefhebbers van marsepein geen andere reep meer zullen willen. De reep werd immers heerlijk zacht met een knipoog naar marsepein ontwikkeld. Zo smelt hij heerlijk in de mond en kan jij je verder focussen op de inspanning. Wie dus niet zo vlot is in eten tijdens het sporten, heeft in deze reep zijn of haar oplossing gevonden! 

Gebruik

Te gebruiken op elk moment van de dag, maar vooral aangewezen voor en tijdens fysieke inspanningen. 
1 reep per 45 tot 75 minuten gebruiken en dit afhankelijk van de duur en intensiteit van jouw inspanning. 

Concap Energiereep Nougat

Ook deze energiereep bevat extra mineralen zodat jouw lichaam tijdens de training en wedstrijden al de nodige aanvullingen krijgt. Het is een super lekkere reep van smaak die na de lancering erg snel aan populariteit won. De gezouten smaak geeft een perfecte combinatie met zijn frisse citroensmaak. De Concap Nougatreep is een zachte reep van textuur. We hebben op basis van de feedback die we van onze klanten kregen een vernieuwde variant gelanceerd, zodat de reep wat minder kleverig is en makkelijker uit de verpakking komt. 

Gebruik

Bij inspanningen van 60 tot 90 minuten: 10 minuten voor de training een reep gebruiken voor extra energie tijdens de inspanningen.
Langere inspanningen: gebruik elke 60 minuten 1 reep tot het laatste uur. Schakel naar mate de inspanning langer duurt en indien gewenst over op een Concap energiegel.
Koel en droog bewaren

Concap Energiereep Banaan

Deze energiereep heeft een zachte textuur met een crispy vulling waardoor hij in elke weersomstandigheid aangenaam is in gebruik. Ook heeft deze reep een lekkere banaansmaak die bij bijna iedereen geliefd is. Deze reep is dan ook niet voor niets één van onze klassiekers die tot onze bestsellers behoort. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur.
Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht.

Concap Energiereep Citroen

Deze energiereep heeft dezelfde samenstelling als de banaan-variant maar met een lekkere frisse citroensmaak. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht.

Concap Energiereep Classic

De Concap classic reep is eentje die er al van in onze beginjaren bij is. Hij onderging intussen enkele updates in verpakking en samenstelling en daardoor blijft hij ook nu nog ideaal om in jouw achterzak mee te gaan op sportieve avonturen. Ook de classic reep is maagvriendelijk en snel voelbaar van werking (+/-10 minuten). De energiereep is rijk aan het gepatenteerde Concap Malio-extract. Deze reep is harder van textuur tegenover onze energierepen banaan en citroen en daardoor vooral tijdens de lente en zomer of bij indoorsporten populair omdat hij écht niet smelt. Omdat de energiefunctie door het Concap extract wordt versterkt, is de hoeveelheid koolhydraten in deze reep iets lager waardoor hij ook door sporters met diabetes verdragen wordt. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren.

Concap Fruity bar Strawberry

Een nieuwere reep is deze fruity bar: een jelly-achtige zachte reep met lekker fruitige aardbeiensmaak. Deze zorgt voor een bom aan energie tijdens de trainingen en wedstrijden. Hij geeft heel vlot zijn energie vrij en is bovendien erg geschikt voor personen die moeten opletten met allergenen zoals gluten. Heel geliefd, zeker bij ons jonger publiek en tijdens stages in het zonnetje. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren, buiten bereik van extreme hitte en direct zonlicht. 

Concap Fruity bar Lemon

Deze energiereep heeft dezelfde samenstelling en textuur als de aardbei variant. Zeker een aanrader voor de citrusliefhebbers. Hij geeft heel vlot zijn energie vrij en is bovendien erg geschikt voor personen die moeten opletten met allergenen. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren, buiten bereik van extreme hitte en direct zonlicht. 

Advies op maat

Twijfel je over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Twijfel je of je deze producten mag gebruiken in combinatie met jouw medicatie? Raadpleeg dan steeds je huisarts.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder medisch advies. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.