Terug naar overzicht

Nieuw onze Concap Almond bar!

Concap artikelen (23)

Onlangs kwam onze langverwachte Concap Almond Bar uit; een heerlijk zachte reep met échte amandelen. Heb jij deze topper al uitgetest? Het is een echte aanrader voor de liefhebbers van amandelen. Ontdek in dit artikel wat deze reep zo speciaal maakt. 

Ben jij toch geen fan van amandelen? Geen probleem, we geven ook graag nog een overzicht van onze andere heerlijke repen uit ons assortiment. Voor elk wat wils!

De Concap Almond Bar

Dat onze nieuwe reep echte amandelen bevat, maar liefst 40% zelfs, is intussen ongetwijfeld al duidelijk. Maar deze energiereep met amandelsmaak bevat ook extra zouten om je lichaam nog beter te ondersteunen bij een fysieke inspanning. Zo voedt en bescherm je jouw lichaam optimaal en dit met 24g koolhydraten per reep. 

Voor wie deze verslavend lekkere reep nog niet kon proeven, verklappen we graag ook dat ook liefhebbers van marsepein geen andere reep meer zullen willen. De reep werd immers heerlijk zacht met een knipoog naar marsepein ontwikkeld. Zo smelt hij heerlijk in de mond en kan jij je focussen op de inspanning. Wie dus niet zo vlot is in eten tijdens het sporten, heeft in deze reep zijn of haar oplossing gevonden! 

De energiereep kan gebruikt worden voor en tijdens sportinspanningen, maar biedt net zoals onze andere repen ook een optimale ondersteuning bij andere fysieke uitdagingen, zoals bv. zware jobs.

Gebruik

Te gebruiken op elk moment van de dag, maar vooral aangewezen voor en tijdens fysieke inspanningen. 
1 reep per 45 tot 75 minuten gebruiken en dit afhankelijk van de duur en intensiteit van jouw inspanning. 

Concap energierepen 

Is amandel niet jouw favoriete smaak? Ontdek dan de andere smaken in ons assortiment!

Concap Fruity bars

De Fruity Bar reep is een mix tussen een klassieke energiereep en een energiegel. Hij heeft een jelly-achtige, gladde textuur en werkt sneller dan een energiereep. Binnen de 8 à 10 minuten na consumptie moet de werking te voelen zijn. Deze reep is te verkrijgen in de fruitsmaken aardbei en citroen. 

Concap Energiereep Classic

Deze energiereep behoort tot onze klassiekers zoals de naam het zelf zegt. De reep is meer te vergelijken met een granenreep van textuur, lekkere bite dus. Daarnaast bevat de Energiereep Classic ook nog eens het Concap Malio-extract. Na ongeveer 10 minuten ga je de werking van de reep voelen.

Concap Energiereep Nougat

Voor de liefhebbers van nougat is dit waarschijnlijk de favoriet! Deze Energy Bar Nougat is een lekkere reep en geeft daarnaast nog eens veel energie. Alles wat jij kunt gebruiken tijdens een training of wedstrijd. Hij bevat ook extra zouten waardoor het zoutgehalte in het lichaam tijdens de inspanning direct wordt aangevuld. Alleen maar voordelen met deze nougat reep!

Concap Energy Bars

Als laatste hebben we nog de energierepen te verkrijgen in de geliefde smaken citroen en banaan. Ze hebben beiden dezelfde zachte textuur en crispvulling waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn tijdens de inspanning en een lekkere bite geven. Deze kwalitatieve sportreep wordt gebruikt door zowel competitiesporters als recreanten doordat ze zo toegankelijk zijn. Iedereen kan deze reep gebruiken als energieleverancier tijdens de inspanning.

Wil jij graag advies op maat?

Het assortiment van Concap wordt alleen maar groter! Twijfel je hierdoor over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke schema? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en fietshandels.

Koel en droog bewaren, buiten direct zonlicht.
Roteer uw voorraad om versheid te garanderen.
Land van herkomst: EU.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.