Terug naar overzicht

Nieuw onze Concap Max isotonic drankpoeder!

Concap artikelen (29)

Concap Max Isotonic Lemon is gelanceerd in maar liefst 2 verschillende verpakkingen. Dit isotone drankpoeder werd specifiek ontwikkeld voor sporters die willen presteren op wedstrijden en zware trainingen en bevat belangrijke extra's in verhouding tot een klassieke dorstlesser. In dit artikel gaan we in op de verschillen met onze andere isotone drankpoeders en de voordelen van deze nieuwkomer. Ontdek hier snel of onze Max Isotonic Lemon iets voor jou is.

Waarom en wanneer kiezen voor Concap Max Isotonic

Recent lanceerden we een nieuwe variant van onze klassieke Concap Isotonic. Deze nieuwe formule is te verkrijgen in potten van 800g en emmers van 5kg. De Concap Max Isotonic drankpoeder lemon is geschikt voor sporters die zware trainingen of wedstrijden willen afwerken en daarbij een goede hydratatie vereisen.. Aangezien er in deze situaties vaak langer of intensiever gesport wordt, wordt er immers meer van het lichaam gevraagd. Zo zullen er vb. meer mineralen verloren gaan, waardoor de nood ontstaat om het zoutgehalte extra aan te vullen. Daarom bevat de  Concap Max Isotonic  extra zouten om tijdens de inspanning de lichaamseigen zouten aan te vullen. Daarnaast bevat deze formule ook het aminozuur Citrulline. Deze zorgt voor een betere doorbloeding zodat je langer en dieper kan doorgaan tijdens de inspanning. Uiteraard bevat ook dit drankpoeder net zoals onze andere isotone dranken een hoge dosis aan koolhydraten, zodat er ook voldoende energie gehaald kan worden uit de drank. 

Bereik betere prestaties met deze Concap Max Isotonic Lemon in jouw bidon!

Ben jij een recreant of plan je een lichte training in? Dan kan je gebruik maken van onze klassieke Concap Isotonic drankpoeder. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals lemon, orange en watermeloen!

Concap Max Isotonic samengevat

Voor wie?

Deze Concap Max Isotonic is bedoeld voor zware trainingen en wedstrijden. Aangezien deze sporters vaak langer en harder trainen en ze daardoor meer transpireren en meer van het lichaam vragen. 

Verschillen met Concap Isotonic

  • Toevoeging van aminozuur citrulline
  • Zoutgehalte wordt direct aangevuld
  • Betere doorbloeding om langer en dieper door te gaan tijdens de inspanning
  • De Max Isotonic is dan wel ook in citroensmaak, toch is de smaak anders dan de klassieke variant.

Gelijkenissen

  • Geen maagklachten en snel opneembaar in het lichaam
  • Hoog in koolhydraten
  • Geven de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd
  • Ingrediënten Fructose en maltodextrine als energieleverancier
  • Natuurlijke producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding, net zoals alle andere Concap producten 😉

Gebruiksadvies Max Isotonic Lemon

Los 30g poeder (1 afgestreken doseerlepel) op in 500ml water. Na vermenging met water binnen 3 uur opdrinken.

Wil jij graag advies op maat?

Het assortiment van Concap wordt alleen maar groter! Twijfel je wat voor jou de beste optie is van drankpoeder? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en fietshandels.

Voedingssupplement. Bewaar gesloten op een koele en droge plaats. Niet blootstellen aan overmatige hitte en direct zonlicht. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.