Terug naar overzicht

Ondersteun jouw lichaam bij het herstel!

Concap artikelen (64)

Ben ook jij wel eens iets té fanatiek tijdens jouw training of wedstrijd? Of lijkt jouw herstel toch wel langer dan normaal te duren? Dan ben je zeker niet alleen. 

In het rood gaan zorgt onvermijdelijk voor een hogere kans op blessures en werkt een langzamer herstel in de hand. Vermijd dit door jouw lichaam te ondersteunen tijdens het herstelproces. 

Wie heeft ondersteuning nodig 

Of je nu als hobbysporter enkele uurtjes per week aan het trainen bent, of op professioneel niveau jouw trainingen afwerkt, kan je er baat bij hebben om jouw lichaam te ondersteunen bij het herstel. Zeker vanaf de leeftijd of het aantal actieve uren omhoog gaat, zal de nood aan deze ondersteuning vaak groeien. Deze ondersteuning kan vorm krijgen door het gebruik van bijvoorbeeld  voedingssupplementen, een Concap recuperatiereep of een Concap Recovery Shake Chocola-Karamel
Bij competitiesport op volwassen leeftijd is dit zeker een must! Hierdoor zorg je ervoor dat je jouw kansen vergroot om het seizoen door te komen zonder blessures.

Herstellen met ondersteuning

Tijdens de training of wedstrijd

Er zijn tal van mogelijkheden om preventief al aan jouw herstel te werken. Dat begint al met het voldoende drinken voor en tijdens de inspanning en het gebruik van de juiste (sport)voeding. Hieronder zetten we graag nog enkele voorbeelden van producten die amino's bevatten, waardoor je ook zo aan preventief herstel werkt. 

Concap Energiegel Finale + amino 40g is een gel die aminozuren bevat. Het product bevat cafeïne wat niet door elke sporter goed verdragen wordt. Probeer hem daarom eerst eens uit tijdens een training voor je er gebruik van maakt tijdens wedstrijden. (Dit advies geldt bovendien voor al onze producten.) Deze gel bevat ook aminozuren waardoor er tijdens de inspanning al preventief aan het herstel wordt gewerkt.

Concap Amino + AKG verbetert de uithouding maar ook de kracht. Deze capsules werden samengesteld voor duursporters maar bieden ook vele voordelen voor krachtsporters. Voelbaar vanaf het eerste moment! 

Concap un-BEET-able 55-11 zorgt voor een langere uithouding. Daarnaast dragen ook hier de toegevoegde aminozuren bij tot een beter herstel van het lichaam. Dit shot heeft dus invloed tijdens en na de training. Het product is geliefd bij zowel recreanten als competitiesporters.

Na de training of wedstrijd

Concap recuperatiereep is super gemakkelijk voor als je niet direct water in de buurt hebt voor een herstelshake. Geniet van zijn crunchy bite en en heerlijke chocoladesmaak! Vult de koolhydraten en eiwitten aan na de inspanning en ondersteunt bovendien ook de spiergroei.

Een herstelshake in de vorm van onze Concap Recovery Shake Chocola-Karamel binnen het half uur na de inspanning ondersteunt eveneens het herstel van je lichaam. Opgelet dat jouw trainingsvrienden hem niet van je stelen, hij is immers ontzettend lekker! 

Concap Amino A of Concap Amino O zorgt ervoor dat eventuele kleine spierscheurtjes tijdens het slapen herstellen. Hierdoor heb je minder kans op blessures in de toekomst. Ook bij minder intensieve sportsessies of voor senioren werken deze supplementen erg goed naar blessurepreventie bij de spieren. 

Waar zijn onze producten te koop?

We hebben 2 verkooppunten waarbij je rechtstreeks bij ons aankoopt.
Hier kan je terecht voor producten maar ook voor advies op maat.

Proti Balance Vorselaar
Poederleeseweg 9
2290 Vorselaar

Proti Balance Brasschaat
Bredabaan 453
2930 Brasschaat

Wil je liever online advies op maat?

Vul ons formulier in onderaan de contact pagina en krijg een uitgeschreven protocol terug in jouw mailbox waarmee je direct aan de slag kunt.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.