Terug naar overzicht

Ontdek onze Concap Boost 2.0!

Concap artikelen (11)

Enkele weken geleden lanceerden we onze vernieuwde formule van Concap Boost: de Concap Boost 2.0. Sindsdien is hij te koop via onze webshop en in de Proti Balance winkels alsook bij de betere sportwinkels. De Boost 2.0 is tot 30% beter voelbaar dan de klassieke Boost-formule. Heb jij nood aan meer fysieke of mentale energie tijdens jouw sportinspanning? Of kunnen jij of jouw familie of vrienden wel wat bijkomende energie en concentratie gebruiken tijdens het uitoefenen van een job of studies? Lees dan vooral verder en ontdek alle info over de samenstelling en voordelen van Concap Boost 2.0!

De ingrediënten van Concap Boost 2.0 en hun voordelen

Taurine

Taurine is een stof die voornamelijk uit eiwitrijke dierlijke producten in het lichaam terecht komt, maar dus ook via een capsule of gel opgenomen kan worden. Deze voorkomt schade en stress tijdens de inspanning. Daarnaast is er ook na de inspanning een positief effect op het herstel van de spieren aangetoond. Taurine fungeert ook als antioxidant met een ontstekingsremmende activiteit die ook bijdraagt aan de vochtregulatie, glucosestofwisseling, temperatuurregulatie en slaap-waakritme. Een ideale toevoeging dus bij deze capsules. 

Citruline

De formule van de Boost 2.0 bevat ook het aminozuur Citrulline. Citrulline zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je tijdens jouw inspanning langer en dieper kan doorgaan. Deze stof zit bijvoorbeeld ook in onze Concap Fast Energy

Glutamine

Glutamine is een lichaamseigen stof die aangemaakt wordt in de spieren, hersenen, lever, enzovoort. Ze heeft een gunstig effect op de concentratie. Door deze verhoogde concentratie is een betere focus het resultaat. Ook ondersteunt glutamine de slijmvliezen in maag en darmen en helpt het bij een goede darmfunctie en spijsvertering. Dit kan gunstig zijn tijdens het sporten om jouw sportvoeding en drank nog beter te verwerken. Naast al dit speelt Glutamine ook een rol in de energiestofwisseling en de stofwisseling van aminozuren. Dit is bijgevolg een onmisbaar bestandsdeel van de Concap Boost 2.0. 

Guarana

Dit is een extract dat na zijn opname geleidelijk aan energie vrij geeft. Zo kan je energiepieken en -dalen vermijden en genieten van een langdurige energie. Op die manier behoudt jouw lichaam ook zijn energie tot op het einde van de inspanning. Bovendien zorgt Guarana voor extra alertheid ook mentaal. Dit is één van de ingrediënten die maakt dat onze Boost 2.0 capsules zo'n sterk voelbare werking hebben zonder belastend te zijn voor het lichaam. 

Theestruik

Dit ingrediënt gaat de mentale en fysieke vermoeidheid tegen waardoor het lichaam een ware boost ervaart. Zo vermijd je energiedalen tijdens de inspanning of tijdens het werk. 

Rozenwortel

Rozenwortel geeft meer energie, ondersteunt de fysieke prestatie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen. Het gaat actief de vermoeidheid tegen en helpt ook de gemoedstoestand te verbeteren. Het bestandsdeel wordt dan ook vaak ingezet tegen stress en als geestelijke ondersteuning. Rozenwortel is een toevoeging die heel wat voordelen biedt als ingrediënt in de Boost 2.0.

Cafeïne

Cafeïne ken je vermoedelijk wel. Het is een stof die geliefd is bij vele sporters. De cafeïne zorgt voor een mentale en fysieke boost vrijwel meteen na inname van deze capsule. Hierdoor voel je de werking snel van de boost 2.0. De dosering werd bovendien niet te hoog gebracht, zodat er geen rusteloosheid optreedt, maar er enkel voordelen van de stof voelbaar zijn en personen met bloedgroep O ook kunnen gebruik maken van dit krachtige supplement. 

Rhaponticum Carthamoides wortelextract

Maralroot (Rhaponticum carthamoides) is een kruid waarvan de wortels gebruikt worden voor spiergroei. Het is als het ware een soort natuurlijk anabole dat vooral in Rusland erg gekend en geliefd is voor zijn werking. Daarnaast heeft de stof ook een positief effect op de immuniteit en ondersteunt het ook het herstel van het lichaam. 

Ecdysterone

Ecdysterone is een natuurlijk ecdysteroïde hormoon dat zorgt voor een betere spiereiwitsynthese, meer spiermassa en een verhoogde kracht in je spieren. Er is dus wel degelijk sprake van positieve gevolgen met een zichtbare evolutie van je sportprestaties.
Ecdysterone heeft bovendien geen negatieve gevolgen voor je lichaam en je gezondheid ondanks dat het zo'n krachtig ingrediënt is. Daardoor is het een toegelaten en legaal onderdeel in voedingssupplementen dat mede geliefd is omdat het je hormonen niet uit balans brengt. Ecdysterone kan je ook vinden in onze Best Ecdysterone en Force 8.

Zwarte peper

Deze zal voor een verbeterde opname dienen van de andere ingrediënten of zelfs voedingsstoffen in het lichaam. Mede hierdoor is onze Boost 2.0 nog beter voelbaar dan onze vorige variant.

De combinatie van deze ingrediënten zorgt er dus voor dat je snel en langdurig een ware boost voelt. Dit product kan dienen voor een brede doelgroep. Denk maar aan krachtsporters, duursporters, studenten, huishoudhulp, een job als verpleegkundige,  zware jobs in de bouw, mentaal zware jobs, enzovoort. Veel mensen zullen het verschil voelen als ze deze capsules gebruiken ter ondersteuning van hun inspanning of werk. 

Alleen maar voordelen met deze Concap Boost 2.0! Heb jij deze al uitgetest? 

Gebruik

1 capsule is voelbaar tot 5 uur, maar dit is afhankelijk van de gebruiker. De standaarddosis is 2 capsules per dag. Sommige sporters  (doorgaans veel getrainde sporters) gebruiken 3 capsules per keer. Persoonlijke ervaring wijst het beste persoonlijk gebruik uit. 

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 capsule per dag.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder medisch advies. 

Advies op maat

Het assortiment van Concap wordt steeds groter. Twijfel je hierdoor over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.


Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen. Plaats van herkomst: EU.
De dagelijkse hoeveelheid van 800 mg Epigallocatechine-3-gallaat mag niet overschreden worden.
Mag niet worden geconsumeerd als u dezelfde dag ook andere producten met groene thee consumeert. Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of door kinderen jonger dan 18 jaar.
Mag niet worden geconsumeerd op de nuchtere maag. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.