Terug naar overzicht

Ontdek onze Concap energierepen!

Concap artikelen (55)

Ook achter de schermen zit de energie steeds goed bij Concap. Zo komt het ook dat we heel regelmatig nieuwe producten lanceren na uitvoerig testen en bijstellen. Enkele recente nieuwkomers zijn te vinden bij ons assortiment energierepen. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende samenstellingen en texturen van de Concap repen. Want of je nu actief bent in motorcross, voetbal, hand-, basket- of volleybal, fietsen, lopen, triathlon, ... voor elke sporter bieden wij kwaliteitsvolle producten aan! 

Waarom energierepen?

Het gebruik van energierepen zorgt ervoor dat je tijdens jouw inspanningen extra energie en uithouding ervaart, zonder overbodige zaken mee op te nemen. Ongeacht in welke sporttak je jezelf bevindt zijn sportrepen één van de meest gekende en geliefde soort sportvoeding. Je haalt er immers snel en makkelijk jouw energielevel terug mee op het juiste niveau. Elke Concap energiereep heeft een andere samenstelling, textuur en of smaak. Toch hebben ze allemaal gemeen dat ze allemaal van uitstekende kwaliteit , betaalbaar en goed verteerbaar zijn. Spoileralert: ondanks we al enkele nieuwe repen lanceerden onlangs, werken we achter de schermen alweer aan een nieuwe soort energiereep. Onze eerste testen zijn alvast veelbelovend. Volg onze sociale media en ontdek als eerste wat voor energiereep het is!

Maak kennis met onze energierepen

Concap Energiereep Banaan

Deze energiereep heeft een zachte textuur met een crispy vulling waardoor hij in elke weersomstandigheid aangenaam is in gebruik. Ook heeft deze reep een lekkere banaansmaak die bij bijna iedereen geliefd is. Deze reep is dan ook niet voor niets één van onze klassiekers die tot onze bestsellers behoort. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur.
Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht.

Concap Energiereep Citroen

Deze energiereep heeft dezelfde samenstelling als de banaan-variant maar met een lekkere frisse citroensmaak. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht.

Concap Energiereep Classic

De Concap classic reep is eentje die er al van onze beginjaren bij is. Hij onderging intussen enkele updates in verpakking en samenstelling en daardoor blijft hij ook nu nog ideaal om in jouw achterzak mee te gaan op sportieve avonturen. Ook de classic reep is maagvriendelijk en snel voelbaar van werking (+/-10 minuten). De energiereep is rijk aan het gepatenteerde Concap Malio-extract. Deze reep is harder van textuur tegenover onze energierepen banaan en citroen en daardoor vooral tijdens de lente en zomer of bij indoorsporten populair. 

Gebruik

Gebruik de energiereep voor of tijdens de inspanning ter ondersteuning van de prestatie en uithouding. 1 tot 2 repen maximaal per uur. 
Koel en droog bewaren.

Concap Energiereep Nougat

Deze energiereep bevat extra mineralen zodat jouw lichaam tijdens de training en wedstrijden al de nodige aanvullingen krijgt. Het is een super lekkere reep van smaak die na de lancering erg snel aan populariteit won. De gezouten smaak geeft een perfecte combinatie met zijn frisse citroensmaak. De Concap Nougatreep is een zachte reep van textuur. Hierdoor kan hij soms iets moeilijker verwijderd worden van de verpakking, maar dat is eigen aan nougat.

Gebruik

Bij inspanningen van 60 tot 90 minuten: 10 à 30 minuten voor de training een reep gebruiken voor extra energie tijdens de inspanningen.
Langere inspanningen: gebruik elke 60 minuten 1 reep tot het laatste uur. Schakel dan over op een Concap energiegel.
Koel en droog bewaren

Concap Fruity bar Strawberry

Onze nieuwste aanwinst is deze fruity bar: een gelly-achtige zachte reep met lekkere aardbeiensmaak. Deze zorgt voor een bom aan energie tijdens de trainingen en wedstrijden. Hij geeft heel vlot zijn energie vrij en is bovendien erg geschikt voor personen die moeten opletten met allergenen. De citroen variant hiervan komt binnenkort ook weer op voorraad voor de citrusliefhebbers. 

Gebruik

Bij gebruik tot 30 minuten voor de inspanning zorgt de reep voor extra energie. Kan ook gebruikt worden tijdens de training bij nood aan meer energie. 1 tot 2 repen maximaal per uur.
Koel en droog bewaren, buiten bereik van extreme hitte en direct zonlicht. 

Advies op maat

Wil jij graag advies op maat maar geraak je niet tot bij ons in de winkel? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Vul op onze contactpagina onderaan het formulier in met jouw gegevens en informatie en wij bezorgen jou zo snel mogelijk ons advies op maat. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.