Terug naar overzicht

Ontdek onze Concap T-Boost!

Concap artikelen (11)

Zoals steeds vinden we het belangrijk om je correct te informeren over onze producten. Daarom stellen we je dit keer graag ons nieuwste voedingssupplement Concap T-Boost aan jou voor. De T-boost heeft een positief effect op jouw testosterongehalte en heeft tal van voordelen ongeacht of je graag en veel sport of niet. Lees in dit artikel alles over de ingrediënten, de voordelen en het gebruik van dit supplement!

Wat is Concap T-Boost?

Concap T-Boost is een supplement dat geschikt is voor zowel gebruik bij sportprestaties als daarbuiten. De capsules verhogen het testosterongehalte in het lichaam en hebben zo een positief effect op de uithouding, het energieniveau en de zichtbaarheid van de spieren. Daarnaast werken ze libido-verhogend alsook als anti-aging. 

Een kijk op de ingrediënten

L-Arginine

L-Arginine wordt ook wel eens een semi-essentieel aminozuur genoemd. Dat betekent dat het aminozuur in normale omstandigheden niet altijd noodzakelijk is, behalve bij bijvoorbeeld sporters of personen die zware fysieke inspanningen doen. Voor hen is het wel van onmisbare waarde om goed te kunnen functioneren.  

Het aminozuur heeft een positief effect op de uithouding van het lichaam doordat het een positief effect heeft op de doorbloeding. Hierdoor krijgen de bloedvaten meer zuurstof wat op zijn beurt voor een verbetering van de uithouding zorgt. Daarnaast heeft dit semi-essentieel aminozuur L-Arginine een remmende werking op de veroudering van het lichaam wat voor zowel sporters als niet-sporters wel voordelig is, nietwaar? 😉

 L-citrulline malaat

L-citrulline malaat in een unieke combinatie van citrulline, een aminozuur, en het organische zout malaat. Dit laatste is een essentieel tussenproduct van tricarbonzuurcyclus of kortweg TCA. TCA genereert 2/3de van de energie van het lichaam door gebruik te maken van koolhydraten en vetten die normaal door consumptie van voeding in het lichaam komen. 

L-citrulline malaat is vooral bij inspanningen van hoge intensiteit van meerwaarde. Het is een aminozuur dat in het lichaam zorgt voor een minder vermoeid gevoel van de spieren. Hierdoor kan je langer doorgaan bij fysieke inspanningen.

 Ashwagandha

Volgens onderzoek zou het Ashwagandha kruid de spierkracht kunnen vergroten en zorgt het ervoor dat de fysieke prestaties verbeteren door het verbeterd zuurstofverbruik van het lichaam. Belangrijke meerwaarde is ook dat een hoog zuurstofverbruik van het lichaam in relatie staat tot een lager risico op hartaandoeningen. Het kruid zou ook nog eens als voordeel hebben dat het een ontstekingsremmende werking heeft op het lichaam. Ook extra energie is één van de voordelen die je kan ondervinden van dit kruid. De T-boost heeft dus vele voordelen te danken aan het kruid Ashwagandha.

Daarnaast zorgt dit ingrediënt voor een verhoogd testosteron gehalte wat zeker bij sportprestaties veelal voordelig is! Het heeft ook nog een gunstig effect op de zaadcellen die verbeteren. Zeker voor mannen met een verminderde vruchtbaarheid is dit een positieve bijwerking. 

Gember

Gember is een kruid dat ervoor zorgt dat de spieren minder pijnlijk aanvoelen, zeker na een fysieke belasting. Daarnaast heeft gember ook een ontstekingsremmende werking net zoals Ashwagandha.

Zinkbisglycinaat

Zink beschermt de gezonde cellen in ons lichaam, maar speelt ook een rol in onze hormoonhuishouding. Daarnaast ondersteunt het ook de instandhouding van onze botten, het immuunsysteem, enz.

Selenomethionine

Selenomethionine is ook een aminozuur dat de gezonde lichaamscellen beschermt tegen oxidatieve stress. Daarnaast ondersteunt het de weerstand. 

De voordelen

De combinatie van bovenstaande ingrediënten zorgen ervoor dat dit supplement het lichaam versterkt. 
Bij duursporters is het voelbaar in de uithouding en zal men de tijden tijdens inspanningen kunnen verbeteren. 
Krachtsporters zullen de spieren dan weer sneller zichtbaar krijgen. Wil je dus graag die sixpack iets sneller bereiken, dan kan Concap T-Boost een welkom én verantwoord hulpmiddel zijn. Daarnaast verhoogt het product het testosterongehalte in het lichaam wat niet enkel tijdens het sporten een positief effect heeft, maar ook op het libido. Mannen met een te laag testosterongehalte kunnen dit supplement gebruiken om hun testosteron terug te doen stijgen. Vandaar ook onze naam. 
Lees hieronder welk gebruik jij nodig hebt voor jouw doel.

Vrijblijvend gebruiksadvies vanaf 18 jaar

Gebruik duursporters: 3 capsules per dag voor sporters die hun uithouding willen verbeteren.

Gebruik krachtsporters: 3 capsules per dag voor sporters die de spieren extra zichtbaar willen hebben. 

Gebruik als anti-aging: 
- man 2 capsules per dag 
- vrouw 1capsule per dag. 

Gebruik bij te laag testosterongehalte: 3 à 4 capsules per dag. 

Advies op maat

Het assortiment van Concap wordt steeds groter. Twijfel je hierdoor over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren, buiten direct zonlicht en bereik van jonge kinderen.

Bron 1 , Bron 2, Bron 3

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.