Terug naar overzicht

Ontdek onze Concap un-BEET-able!

Concap artikelen (26)

Rode biet is sinds vele jaren een gekend en geliefd supplement bij heel wat sporters. (Het sap van) rode biet heeft namelijk heel wat voordelen te bieden op sportief vlak. Wist je dat onze Concap un-BEET-able 55-11 jouw sportprestaties met tot wel 16% kan verbeteren. Verleg nu jouw grenzen met dit supershot en presteer voortaan langer op hoge intensiteit! Niet echt fan van rode biet? Ontdek dan in dit artikel ook onze andere supplementen die jouw uithoudingsvermogen ondersteunen tijdens het sporten.

Ingrediënten en voordelen

Concap un-BEET-able is een zorgvuldig samengestelde formule van verschillende ingrediënten. Hieronder vind je een overzicht van de voornaamste ingrediënten met hun bijhorende voordelen:

Elk van deze shots bevat rode bietnitraten. Het lichaam zet deze nitraten na inname om naar nitrieten. Nitrieten zetten de bloedvaten extra open, waardoor vervolgens de bloedtoevoer naar de spieren vergroot. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof en verdwijnen de afvalstoffen sneller uit het lichaam. Dit ingrediënt zorgt er zo voor dat de uithouding van de sporter verbetert.

De aanwezige frambozenketonen dienen als extra brandstof voor het lichaam tijdens de inspanning. Dit is niet alleen goed voor het energieniveau van de sporter, maar ook voor de weerstand. Frambozen bevatten namelijk ook veel antioxidanten. Nog een leuk voordeel van deze ketonen is dat ze de vetverbranding in het lichaam ondersteunen en ook zorgen voor een vertraagde opname van suikers.

De aminozuren L-Citrulline en Beta-Alanine gaan vermoeidheid tegen tijdens de inspanning, waardoor het lichaam langer kan blijven presteren. Bovendien versterken deze aminozuren de werking van de nitrieten bij het openen van de aderen. De aminozuren zorgen tot slot ook voor een beter herstel van de spieren na de inspanning.

Geliefd bij heel wat van onze klanten

Un-BEET-able is een formule die bij heel wat van onze duursporters geliefd is. Naast zijn succes bij onze lopers, wielrenners en MTB'ers heeft dit product de voorbije jaren ook veel succes gekregen bij voetballers op zowel lokaal als professioneel niveau. Dit shot heeft zo al meermaals bijgedragen tot mooie overwinningen. Wil jij dus ook jouw uithouding verbeteren en zo meer overwinningen op jouw naam schrijven? Lees dan hieronder hoe je dat kan doen met dit rode goud! 

Gebruik 

Voor het beste resultaat gebruik je dit supplement in kuren van 3 tot 5 dagen om je lichaam telkens op te laden. 

- Bij inspanningen < 4 uur: 1 shot 1 tot 2 uur voor aanvang.

- Bij inspanningen  > 4 uur: 1 shot 1 tot 2 uur voor aanvang + halfweg de inspanning tweede dosis. 

Alternatieven

Om de uithouding te ondersteunen en te verhogen kan je niet alleen gebruik maken van onze Concap un-BEET-able. Ontdek ook onze andere supplementen zoals:

Concap Duration + blueberry is een supplement in poedervorm dat voor de inspanning te gebruiken is. Het bevat ook rode bietnitraten waardoor het de bloedvaten openzet en er extra zuurstof naar de spieren gaat. Met als positief effect dat de uithouding van het lichaam voelbaar verbetert. Ook dit product kan gebruikt worden vanaf enkele dagen voor de inspanning om een beter resultaat te bekomen. 

Gebruik: 1 tot 3 maatschepjes (3g) in glas lauw water 1 à 2 uur voor de inspanning.

Concap Endurance is een capsule supplement. Het draagt bij tot een verbetering van jouw fysieke en mentale uithouding bij sportieve prestaties met deze unieke formule met guarana. Geschikt om om stevige duurtraining aan maximaal rendement af te werken. De endurance wordt op basis van bloedgroep ingedeeld. Voor bloedgroepen A, AB en B werkt doorgaans Endurance AB het meest geschikt, voor bloedgroep is dit doorgaans Endurance O.

Gebruik: Neem 3 tot 4 capsules in 45 minuten voor de fysieke inspanning met voldoende water.

Concap Oxi+ en Oxi fuel zijn supplementen in capsulevorm. Het zijn beide natuurlijke formules die de aanmaak van rode bloedcellen stimuleren door de aanwezigheid van het chlorella-extract. Het ingrediënt Kelp ondersteunt dan weer een verhoogde opname van zuurstof in het bloed, waardoor jouw fysieke uithouding vergroot. IJzer en vitamine B ondersteunen het zuurstoftransport in het lichaam. Deze capsules zorgen voor meer zuurstof in de spieren en houden je ademhaling onder controle bij extreme inspanningen.

Gebruik oxi +: Neem dagelijks 3 tot 4 capsules capsules nuchter in met een glas water.
De goede werking kan verstoord worden in combinatie met medicatie zoals slaaptabletten en antideppresiva. Daarom dit gebruik niet combineren.

Gebruik oxi fuel: Dagelijks 2 capsules nuchter innemen met een glas water. 

Concap S-D-P (Shake-Drink-Perform) is een siroop die eveneens werd ingedeeld op basis van de bloedgroep. Deze allround formule is te gebruiken voor de inspanning en zorgt onder meer voor een verbeterde uithouding. Deze formule is samengesteld met nitraten van spinazie van spinazie en rode biet. Voor bloedgroepen A, AB en B werkt doorgaans S-D-P AB het beste, voor bloedgroep is dit doorgaans S-D-P O.

Gebruik: Schud de formule goed en gebruik vervolgens 1 maatbeker van 25ml voor de inspanning.
Korte inspanningen tot 2uur: 1u30 tot 1u15 voor de inspanning.
Lange inspanningen +2uur: 45min tot 30min voor de inspanning.

Advies op maat

Twijfel je over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Voedingssupplement. Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde voeding.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.