Terug naar overzicht

Ontdek onze nieuwe formule van Force 8!

Concap artikelen (4)

Misschien had jij het al gezien? Onze nieuwe formule van de Concap Force 8 is gearriveerd. Deze Force 8 is 40% krachtiger dan de vorige formule. Dit is de geschikte capsule om jouw krachtopbouw te ondersteunen op een natuurlijke manier. De Force 8 is geschikt voor kracht- en duursporters. Lees hieronder meer over de ingrediënten en voordelen van dit product!

De voordelen van de ingrediënten

Deze mix van ingrediënten zorgt voor een krachtige formule die jouw sportprestaties naar een hoger niveau tillen. Het ondersteunt jouw lichaam op een natuurlijke manier in de krachtopbouw tijdens de trainingen. De Force 8 wordt vaak gecombineerd met de capsules Concap amino A of O om de spieren te ondersteunen in het herstel.

Tribulus (Tribulus terrestris) 

Dit is een plant met een ontstekingsremmende werking en werkt op een positieve manier oxidatieve stress tegen. Daarnaast heeft het ook een beschermende werking naar hart en vaten: bv het beschermt de afbraak van de hartspiercellen als er eventueel oxidatieve stress ontstaat tijdens het sporten. Het stimuleert de aanmaak van testosteron in het lichaam en heeft dus een libidoverhogend effect. Ook draagt het bij tot een goede ademhaling en heeft het een positieve invloed op het energieniveau.

D-aspartaatzuur

Is een lichaamseigen aminozuur die behoort tot de niet essentiële aminozuren in het lichaam. Het verhoogt het testosterongehalte in het lichaam. 

Granaatboom (Punica granatum)

Heeft een beschermende werking in het lichaam om oxidatieve stress tegen te gaan. Daarnaast zitten er bestandsdelen in de granaatappel die het lichaam ondersteunen in het tegengaan van de elasticiteit in de gewrichten. 

Rhaponticum carthamoides wortelextract

Maralroot (Rhaponticum carthamoides) is een kruid waarvan de wortels gebruikt worden voor spiergroei. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de immuniteit van het lichaam.

Ecdysterone

Ecdysterone is een natuurlijk ecdysteroïde hormoon dat zorgt voor een betere spiereiwitsynthese, meer spiermassa en een verhoogde kracht in je spieren. Er is dus wel degelijk sprake van positieve gevolgen met een zichtbare evolutie van je sportprestaties.
Omdat Ecdysterone geen negatieve gevolgen heeft voor je lichaam en je gezondheid, is het helemaal toegelaten en legaal om het voedingssupplement in te nemen. Zeker omdat het je hormonen niet uit balans brengt.

Gebruik

Het gebruik is steeds in kuurvorm aanbevolen, de hoeveelheid capsules verschilt voor duur- en krachtsporters.

Duursporters: 2 keer 2 capsules per dag innemen met een groot glas (200ml) water.

Krachtsporters: dagelijks 6 tot 8 capsules per dag innemen met een groot glas (200ml) water.

30 dagen bovenstaand advies gebruiken en dan 10 dagen stoppen met het product, nadien kan je een nieuwe kuur opstarten indien je dit wilt. 

Advies op maat

Het assortiment van Concap wordt alleen maar groter! Twijfel je hierdoor over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en fietshandels.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder medisch advies. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van hypertensie of antidiabetische behandeling.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij kinderen of adolescenten onder de 21 jaar.
Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl.
Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Plaats van Herkomst EU.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.