Terug naar overzicht

Ontdek onze X-Nutri Enhance Immunity

Concap artikelen (13)

Onlangs lanceerden we de opvolger van X-Nutri Balance. Heb jij dit nieuwe pre- en probiotica supplement X-Nutri Enhance Immunity al uitgetest? Het is een erg krachtig supplement met heel wat gezondheidsvoordelen voor zijn gebruikers.  
X-Nutri Enhance Immunity zorgt met zijn gezonde bacteriën voor een goede ondersteuning van jouw darmflora. Ook na een kuur met antibiotica is het gebruik van dit pre- en probiotica supplement een goed idee om jouw darmflora terug in evenwicht te brengen. In dit artikel lees je meer over de ingrediënten en de werking van X-Nutri Enhance Immunity.

Ingrediënten

Verschillende melkzuurbacteriën

Deze komen veel voor in probiotica om de goede bacteriën van de darmflora te ondersteunen. We kunnen wel zeggen dat ze een heel belangrijk onderdeel zijn in ons lichaam om een gezond spijsverteringsstelsel te hebben. De bacteriën vind je ook terug in yoghurt, karnemelk, sommige kazen, enzovoort.

Fructo-oligosacchariden

Deze hebben een belangrijke functie binnen de formule aangezien ze de groei van de goede bacteriën bevorderen in de darmflora.

Inuline

Inuline is een oplosbare vezel die je terugvindt in groenten, het wordt niet verteerd en gaat rechtstreek naar de darmen. Hier wordt het gebruikt als prebiotica om de goede bacteriën in onze darmen te verhogen. 
Als de goede bacteriën niet in evenwicht zijn met de slechte ga je dit merken aan de vertering van voedsel. Hierdoor zal je meer en meer klachten ondervinden. Inuline zorgt ervoor dat het evenwicht behouden wordt waardoor maag- en darmklachten verminderen of vaak zelfs verdwijnen.

Vitamine C

Deze vitamine draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Door darmklachten kan het zijn dat men een minder goede weerstand heeft. Daarom dat de vitamine C is toegevoegd om het immuunsysteem mee te ondersteunen van het lichaam. 

De voordelen

Bij maag en darmklachten kan dit supplement zeker en vast voor verlichting zorgen. 
Heb jij vaak last van constipatie? Of verteren jouw darmen voeding slecht?
Dan is dit supplement zeker iets voor jou.
Ook bij mensen met het prikkelbaar darmsyndroom kan het de klachten helpen verminderen. 

Heb je antibiotica gebruikt? Dan kan je best gebruik maken van dit supplement om de darmen te ondersteunen. Antibiotica zorgt ervoor dat de goede en slechte bacteriën dood gaan vandaar dat de goede bacteriën vaak ondersteuning nodig hebben om terug een goed evenwicht te hebben. Zo ga je nadien ook een betere vertering krijgen van voeding en ga je beter voedingsstoffen opnemen in het lichaam.

Belangrijk om te weten is dat de darmflora ook invloed heeft op ons immuunsysteem. Gaat het slecht met onze darmen, dan gaan we ook sneller ziek worden en zeker als sporter wil je dit in het midden van een sportseizoen ten allen tijde vermijden. 

Gebruiksadvies

1 tot 3 capsules mogen hiervan gebruikt worden naargelang de symptomen die u ervaart. 

Advies op maat

Het assortiment van Concap wordt steeds groter. Twijfel je hierdoor over wat jij best gebruikt in jouw persoonlijke situatie? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren, buiten direct zonlicht en bereik van jonge kinderen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.