Terug naar overzicht

Shake, Drink en Perform met onze all round formule!

S-D-P

Concap heeft als enige op de markt sportvoeding en voedingssupplementen gericht op bloedgroeptype. Door hierin een onderscheid te maken, zorgen we voor een betere opname en werking in het lichaam en een betere vertering en verwerking door maag en darmen. Onze Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor het sporten te gebruiken. Dit supplement is geschikt voor zowel recreatieve als competitiesport. S-D-P is dé all round formule die alles biedt wat jij nodig het voor jouw sportprestatie. 

Kort samengevat zorgen de S-D-P formules voor maximale energie tijdens de inspanning. De toegevoegde aminozuren ondersteunen het herstel en nitraten van spinazie en rode biet de uithouding. Deze zorgen ook voor extra zuurstof in de spieren. 
De formules zijn geschikt voor competitie sporters en  gemotiveerde recreatieve sporters. Wil je dus het beste uit jezelf tijdens de training of wedstrijd halen, dan kan dat met deze allround formule die zowel op energie, uithouding als herstel ondersteuning biedt.

Concap S-D-P AB

Deze formule werd ontwikkeld op basis van onze vroegere Energy Endurance Shock voor bloedgroep AB. De verbetering zit in o.a. toegevoegde nitraten van spinazie en rode biet om extra zuurstof in de spieren te krijgen en daardoor de uithouding nog beter te ondersteunen.

De volledige lijst met ingrediënten kan u hier terugvinden. 

De Concap S-D-P AB komt met een aangename zwarte bessen smaak. Het gebruik van dit supplement vind je terug bij het gebruiksadvies onderaan dit artikel. 

Concap S-D-P O

Deze formule werd net zoals de tegenhanger ook ontwikkeld op basis van een formule van voorheen. In dit geval betreft het de verbeterde versie van de X-Drive shots voor bloedgroep O. De verbetering zit net zoals in de S-D-P AB in o.a. toegevoegde nitraten van spinazie en rode biet om extra zuurstof in de spieren te krijgen en daardoor de uithouding nog beter te ondersteunen.

In deze formule zit geen natuurlijke cafeïne, omdat personen met bloedgroeptype O daar vaak minder goed op reageren. 

De Concap S-D-P O komt met een fruitige tuttifrutti smaak en ook hele resem aan zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Denk aan L-Taurine, Gingko Biloba, L-carnitine en meer. De hele samenstelling kan u hier terugvinden. 

Het gebruik van dit supplement vind je terug bij gebruiksadvies.

Gebruiksadvies

Schud de formule goed en gebruik vervolgens 1 maatbeker van 25ml voor de inspanning. 
Korte inspanningen tot 2uur: 1u30 tot 1u15 voor de inspanning. 
Lange inspanningen van meer dan 2uur: 45min tot 30min voor de inspanning. 
Opgelet bevat cafeïne. 

Vrijblijvend advies op maat

Weet je niet zo goed wat jij nu nodig hebt als supplement? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.


Voedingssupplement. Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en gezonde voeding. Niet gebruiken zonder medisch advies tijdens de zwangerschap, borstvoeding en bij minderjarigen. Plaats van herkomst EU.

 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.