Terug naar overzicht

Sport jouw zomerkilo's weg! šŸ’Ŗ

Concap artikelen (19)

Zijn je weegschaal en jij ook geen beste vrienden meer nu de zomer officieel beĆ«indigd is? Tijd voor actie dan! Pak die zomerkilo's aan en breng jouw lichaam terug in topconditie. Je staat er gelukkig niet alleen voor: we hebben immers heel wat verschillende producten zoals onze Concap L-carnitine shots, L-carnitine pompelmoes/grapefruit en Concap Keton drink om snel resultaat te boeken. Alle 3 hebben ze de eigenschap om de vetten om te zetten in energie. Ben je meer een liefhebber van capsules? Dan hebben we voor jouw een krachtige afslankcapsule te bieden.  Lees hieronder meer over onze vetverbrandende formules. 

Vloeibare vetverbranders

Onze Concap L-carnitine shots orange zijn shots die gemakkelijk gebruikt worden op verplaatsing omdat deze per portie verpakt worden. De werkzame stof L-carnitine is een aminozuur die ervoor zorgt dat de vetten omgezet worden in extra energie. Dit proces wordt versterkt bij het sporten. De 2500mg l-carnitine zorgt voor spieropbouw en ondersteunt bovendien ook het herstel van de spieren. Ideaal dus wanneer je na een zomerpauze terug meer gaat sporten. Extra fijn: het product komt met een lekkere sinaasappelsmaak.

Gebruiksadvies: 
Goed schudden voor gebruik. Gebruik 1 ampule voor de maaltijd of voor de sportinspanning. Maximaal 2 dosissen per dag.

Concap L-carnitine pompelmoes/grapefruit  bevat verschillende ingrediĆ«nten waaronder L-carnitine, Siberische ginseng, Sint-Janskruid en verschillende vitaminen. De samenstelling zorgt daarom niet alleen voor een vlottere vetverbranding en spieropbouw en -herstel, ook biedt ze een betere concentratie, mentale gezondheid en uithoudingsvermogen. 

Gebruiksadvies: Schudden voor gebruik. 1 doseerdopje vullen met 20ml en bij voorkeur nuchter of voor het sporten gebruiken. Maximaal 2 dosissen per dag. Na opening in de koelkast bewaren.

De Concap Keton drink  bevat zoals de naam het zelf zegt ketonen maar ook L-carnitine en Camelia sinesis. De combinatie hiervan biedt tal van voordelen, zeker aan sporters. Denk maar aan meer energie, uithouding, herstel en gewichtsverlies. 
Maar wat zijn nu ketonen? Ons lichaam maakt ketonen zelf aan op een natuurlijke manier als we door onze voorraad koolhydraten heen zijn en we vetten beginnen te verbranden. Ze zetten vetten om in energie. Ideaal dus om die zomerkilo's weg te werken! Ketonen worden ook wel eens de vierde brandstof van het lichaam genoemd naast koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze ketonendrank verbetert je sportprestaties maar ook je herstel na een inspanning. Dankzij ketonen in een supplement, vervroeg je het hele proces en kan je beter presteren. Probeer het zeker eens uit! Dit product blijft immers Ć©Ć©n van onze paradepaardjes. 

Gebruiksadvies:  Sporters: Voeg 1 dosis (25ml) toe aan de bidon samen met uw sportdrank.
Gebruik enkel voor gewichtsverlies: Tot maximaal 3 dosissen per dag onverdund gebruiken, bij voorkeur telkens nuchter.

Capsules

Onze X-Nutri A.C. is een van onze sterkste formules op gebied van vetverbranding. Deze werkt zonder te sporten maar met beweging of sport stimuleer je het lichaam voor een nog beter resultaat. De capsules worden gemaakt met vier natuurlijke ingrediĆ«nten: Framboosketonen, appelazijn, grote veenbes extract en natuurlijke cafeĆÆne. De combinatie van deze vier bevorderen gewichtsverlies. Ook tijdens een etentje ondersteunen deze capsules uw lichaam waardoor de vetten en koolhydraten sneller terug uit het lichaam worden gedreven. 

Gebruik van dit product: 2 capsules een kwartier voor het ontbijt nemen met water. Bij een zware maaltijd of periode van hogere consumptie adviseren we 2 extra capsules voor de hoofdmaaltijd.

Wil jij graag advies op maat?

Door de ruime keuze aan producten twijfel je mogelijks bij het maken van de juiste keuzes aan producten, ongeacht uw leeftijd, niveau en of u al dan niet sportief actief bent. Aarzel in dat geval niet om ons formulier advies op maat in te vullen of langs te komen in onze verkooppunten. 

Voedingssupplementen. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies. Niet gebruiken zonder medisch advies tijdens de zwangerschap en bij minderjarigen. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. Droog en koel bewaren buiten direct zonlicht.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.