Terug naar overzicht

Sport het vet weg na de feestdagen!

Concap artikelen (1)

Heb ook jij genoten van de feestdagen, maar merk je dat er toch een kilootje te veel is bijgekomen? Als sporter is dat doorgaans geen goed nieuws voor jouw conditie en sportprestaties. Daarom kan je er maar beter snel weer afscheid van nemen, en dat gaat nog sneller met behulp van de juiste supplementen bij jouw sportsessies. Gebruik hiervoor onze L-carnitine shots, L-carnitine pompelmoes/grapefruit 500ml, Keton drink of X-Nutri A.C. Maak jouw keuze of gebruik een combinatie. Hoe meer van deze supplementen je combineert, hoe sneller je jouw vet en gewicht opnieuw doet dalen. Tijd om jouw voornemens uit te voeren! 

Ontdek de kracht van sporten in combinatie met supplementen. Je zal snel een merkbaar verschil voelen in energie en uithouding.

Supplementen

Concap L-carnitine 

L-carnitine is een lichaamseigen stof die geproduceerd wordt door de lever. De stof L-carnitine helpt vetten om te zetten in energie in het lichaam. Je kan het bekijken als extra energiebron voor de spieren en tegelijk wordt het overtollig vet aangepakt in het lichaam. Doordat het lichaam meer energie krijgt, zal je merken dat de uithouding ook verbetert tijdens jouw sportsessies. Alleen maar voordelen dus met L-carnitine producten, deze zijn te verkrijgen in flessen van 500ml met pompelmoessmaak maar ook in unidosissen met sinaasappelsmaak die je gemakkelijk mee kan nemen en die bovendien nog iets hoger in dosering zitten.  

Concap Keton drink

De Concap Keton drink wordt vaak de vierde brandstof van het lichaam genoemd naast de andere brandstoffen proteïnen, koolhydraten en vetten. De Keton zorgt ervoor dat het vet omgezet wordt in energie, maar dat is zeker niet het enige voordeel van de ketonen. De keton drink heeft ook een positieve invloed op de uithouding en ondersteunt ook het herstel van het lichaam. Hij zorgt dus ook voor gewichtsverlies, zeker wanneer er 1 dosis nuchter en 1 dosis in de eerste bidon gedaan wordt bij elke sportinspanning.

X-Nutri A.C.

X-Nutri A.C. is een product met natuurlijke ingredi├źnten die samen zorgen voor een heel goede vetverbranding. Dit is de sterkste vetverbrander die je kan terugvinden in ons assortiment. Deze capsules stimuleren de vertering, remmen het hongergevoel af en verhogen de vetverbranding waardoor je sneller resultaat zal zien op de weegschaal. Dit is zeker motiverend als je snel gewicht wilt verliezen. 

Protocol

Concap L-carnitine

Doel: gewichtsverlies: 1 dosis op nuchtere maag en 1 dosis voor de inspanning. 
Op rustdagen 1 dosis te gebruiken voor een hoofdmaaltijd in plaats van voor de inspanning. 

Doel: sportprestaties ondersteunen: 1 dosis voor de inspanning te gebruiken.

Concap Keton drink 

Doel: gewichtsverlies: 1 dosis nuchter voor het ontbijt en 1 dosis in de eerste bidon tijdens de training. Je mag van de Keton drink maximum 3 dosissen gebruiken per dag.

Doel: sportprestaties ondersteunen: 1 dosis net voor de training of in de eerste bidon met sportdrank gemengd tijdens de training. 

X-Nutri A.C.

Doel : gewichtsverlies en hongerremmen: 2 capsules 15 minuten voor het ontbijt en 2 capsules 15 minuten voor de hoofdmaaltijd met een glas water.  

Deze capsules kunnen ook preventief gebruikt worden tijdens restaurantbezoeken, vakanties, feestdagen, enzovoort.

Advies op maat

Wil jij graag advies bij het gebruik van jouw supplementen om tot het gewenste resultaat te komen? Vul ons formulier in voor advies op maat te verkrijgen via mail of kom eens langs in onze winkel.

Voedingssupplement. Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies.
Koel en droog bewaren buiten direct zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.