Terug naar overzicht

Voortaan ben jij ook un-BEET-able!

Week 0509  bestanden

Rode biet klinkt je vast bekend in de oren. Maar weet je ook de voordelen van deze groente? Met onze Concap un-BEET-able 55-11 kan jij jouw sportprestaties tot wel 16% verbeteren. Verleg jouw grenzen met dit supershot. Presteer voortaan langer aan een hoge intensiteit!

De werking van Concap un-BEET-able

Concap un-Beet-able bevat heel wat topingrediĆ«nten en werd zeer zorgvuldig samengesteld. Enkele van de ingrediĆ«nten nemen we voor u graag onder de loep. 

Allereerst bevat dit shot het rode biet-extract zoals de naam reeds doet uitschijnen. Het lichaam zet de nitraten van de rode biet om naar nitrieten. Nitrieten zetten de aderen extra open waardoor de bloedtoevoer naar de spieren vergroot. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat er meer zuurstof in het lichaam terecht komt en de afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen.

De aanwezige framboos ketonen fungeren als extra brandstof voor het lichaam tijdens het sporten. Dit is niet enkel goed voor het energieniveau van de sporter want frambozen bevatten ook veel antioxidanten, wat een extra boost geeft aan de weerstand.

De aminozuren L-Citrulline en Beta-Alanine zorgen dan weer voor minder vermoeidheid tijdens de inspanning. Zo kan je langer blijven presteren. Bovendien versterken deze amino's de werking van de nitrieten bij het openen van de aderen. De aminozuren zorgen tot slot ook voor een beter herstel van de spieren na de inspanning. 

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat Concap un-BEET-able een geliefd supplement is onder de (semi)professionele sporters. Heb jij hem al geprobeerd? 

Gebruik 

Voor het beste resultaat gebruik je dit supplement in kuren van 3 tot 5 dagen om je lichaam telkens op te laden. 

- Bij inspanningen < 4 uur: 1 shot 1 tot 2 uur voor aanvang.

- Bij inspanningen  > 4 uur: 1 shot 1 tot 2 uur voor aanvang + halfweg de inspanning tweede dosis. 

Voedingssupplement. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch advies. Vervangt geen gezonde en gevarieerde voeding. Droog en koel bewaren buiten direct zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen. 

Wil jij als sporter graag advies op maat? Kom dan langs in onze winkel en wij helpen je graag verder!

 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.