Terug naar overzicht

Wereldkampioene Zoë Bäckstedt kiest voor Concap

Concap
Concap-Zoe

Bij Concap ondersteunen we graag atleten met de allergrootste doelen. Eén van deze atleten is Zoë Bäckstedt, een allround toptalent op de fiets met reeds meerdere wereldtitels op haar palmares bij de junioren.

Betreft de net 17 jarige Zoe Bäckstedt die alle andere dames in de cyclocross en op het wegrijden het nakijken geeft.

De man naast haar (zie volgende foto’s) is haar supertrotse papa Magnus Bäckstedt, die tevens ploegleider is bij de damesploeg van Acrog Tormans Balen BC, een ploeg waarmee Concap voor 2022 en 2023 alvast weer zal samenwerken na een succesvolle eerste samenwerking in 2021. Bij het begeleiden van deze ploeg is Magnus niet alleen. Ook Geert Wellens, reeds jaar en dag trouwe Concap gebruiker, staat dagelijks klaar om de dames te coachen.

Zoe gebruikt onze 4Protein Fit Shakes om haar spieren sneller te laten recupereren bij haar drukke trainings-en wedstrijd agenda.

Haar favoriet is de Snickers variant. Zoe houdt namelijk van de combinatie van chocolade en karamel.

Ook voor voedingssupplementen en sportvoeding komt Zoe regelmatig bij Concap / Proti Balance Vorselaar over de vloer, gezien zij fan is van de Concap en X-Nutri supplementen.

Deze voorzien haar van extra energie en focus bij het behalen van haar overwinningen. Na de overwinning is een Concap recuperatiereep met chocolade de partner in crime voor Zoe.

Wij zijn alvast fan en supporteren trouw voor haar wanneer ze op de fiets zit!

Concap-ambassadeurs-zoe-baeckstedt Concap-familie-zoe
Concap-Zoe Concap-Geert
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.