Terug naar overzicht

Wil jij het beter doen dan onze Rode Duivels?

voetbal artikel

Volg jij ook het EK 2024 Voetbal? Wie supportert voor België weet dat onze Rode Duivels jammer genoeg niet verder zijn geraakt dan de achtste finale. Wil jij het beter doen dan onze nationale voetballers? Lees dan hieronder onze tips en presteer beter samen met Concap. Heb jij als voetbalploeg nog geen voedingspartner voor aankomend voetbalseizoen? Stuur ons een mail via natacha@concap.be en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Voetbal en futsal

Bij Concap merken we dat voetballers steeds meer beseffen welke voordelen sportvoeding, sportdrank en supplementen kunnen bieden. Deze 3 factoren zijn immers heel belangrijk om in de sportwereld om optimaal te presteren én aan letselpreventie te doen. De afgelopen jaren vonden dan ook steeds meer veld- en zaalvoetballers de weg naar Concap. En jij? Ben je ook benieuwd naar hoe je makkelijker kan presteren?

Concap is een merk dat zich bezig houdt met sporters van amateur tot prof niveau. Wij ondervinden dat veel ploegen niet weten wat ze moeten aanraden aan hun sporters en niet altijd de juiste kennis hierrond hebben. Daarom dat wij bij Concap als voedingspartner dit gedeelte in jouw ploeg overnemen. Wij bieden advies op maat aan en komen eventueel zelfs tot bij jou club om jouw ploeg van een professionele uitleg te voorzien zodat iedereen weet wanneer welk product te gebruiken. Het juiste gebruik van Concap producten is heel belangrijk om de meest optimale werking te hebben.

Ben jij een voetballer in een club of een trainer van een ploeg die graag ondersteuning wenst op gebied van sportvoeding, sportdrank en supplementen? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons via natacha@concap.be. Wij ontlasten voetbalploegen met veel plezier en kennis over dit gedeelte van de sport. Ook is er voor clubs en ploegen een voordeeltarief dat verkregen kan worden. Ook hiernaar kan je vragen via mail of in onze winkels.

Sportdrank

We kijken altijd eerst wat de nood is van de sporter voor we een advies bieden. Hier zie je 2 basis voorbeelden.

Zoek jij als sporter een sportdrank die niet alleen de vochtbalans optimaal aanvult maar ook een energieboost geeft? Zoek je dus met andere woorden een drank die all-in-one is? Dan kan je gebruik maken van onze Concap Drive. Opgelet deze drank raden we voor bloedgroep O doorgaans niet aan omdat hierin cafeïne aanwezig is.

Ben jij een bloedgroep O of je zoekt een drank om vooral de vochtbalans te reguleren? Dan ben je beter af met onze Concap isotone drankpoeder in jouw bidon. Deze zijn in verschillende smaken zoals lemon, orange en watermeloen te verkrijgen alsook in verschillende hoeveelheden zoals 770g, 1kg en 5kg. 

Sportvoeding

Naast sportdrank is er natuurlijk ook  sportvoeding die je als sporter zeker kan gebruiken om de gekende hongerklop voor de blijven. In de meeste gevallen ligt de voorkeur bij voetballers bij de energierepen en minder bij de energiegels. Zoek jij een energiereep die een snellere werking heeft als een standaard energiereep? Dan kan je kiezen voor onze Fruity bars deze zitten tussen een gel en reep in.

We geven graag een overzicht van welke soorten we in ons assortiment hebben.
Voor futsal kan je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Concap energiereep nougat en Concap Almond Bar. Dit omdat de sport binnen doorgaat en je doorgaans meer zweet en dus mineralen verliest door de warmte. Ook bij warm weer kunnen deze repen gebruikt worden buiten op het veld.

In minder warme temperaturen kan je op het veld gebruik maken van onze klassiekere repen zoals de Concap classic reep, banaan- en citroenreep.

Twijfel je welke energiereep bij jouw situatie past? Vraag steeds advies in onze winkels of via ons formulier op onze website. Of kom gerust proeven in onze winkels! 

Supplementen

Als je bovenstaande sportdrank en sportvoeding combineert met supplementen zal je met zekerheid een voelbaar verschil merken op het veld. Hieronder enkele voorbeelden van supplementen die ideaal zijn ter ondersteuning.

Concap Boost 2.0 is een formule die vooral werkt op de fysieke en mentale energie. Gebruik er 2 tot 3 capsules van drie kwartier voor de wedstrijd begint en je voelt zeker een verschil. 

Daarnaast kan je ook gebruik maken van een kuur met onze Concap Best-ecdysterone, deze zorgt namelijk voor extra kracht wat je als voetballer zeker kan gebruiken. Deze capsules zijn dagelijks 2 te gebruiken dit 25 à 30 dagen lang. Opgelet deze capsules worden uitsluitend aanbevolen bij leeftijden boven 18 jaar omdat ze testosteron verhogend zijn.

Ook aminozuren en ijzersupplementen of shots zijn erg populair bij onze voetballers. Er zijn eindeloze mogelijkheden, klaar om door jou ontdekt te worden!

Advies op maat

Weet je niet zo goed wat jij of jouw ploeg nu nodig hebt ter ondersteuning? Kom langs in onze winkel of vul ons online formulier in om advies op maat te verkrijgen.

Weet jij nog niet waar je onze producten kan vinden? Onze eigen officiële verdeelpunten zijn de Proti Balance winkels in Vorselaar en Brasschaat. Daarnaast zijn we te vinden bij heel wat therapeuten, apothekers en in de betere sportwinkels.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. 
Koel en droog bewaren, buiten direct zonlicht en bereik van jonge kinderen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.