Energy for winners!

Met Concap, ontwikkeld voor en door sporters, streven wij dagdagelijks naar de best werkende supplementen en formules om sporters te doen presteren en hun gezondheid te ondersteunen.

quality

Betaalbare kwaliteit

shipping

Snelle verzending

advice

Professioneel advies

Onze voordelen

Natuurlijke opkikker voor lichaam & geest

Onze 100% natuurlijke capsules zorgen op korte termijn voor het verbeteren van de doorbloeding, meer energie en meer levenslust.

Expertise & eigen productlijn

De Concap-formules onderscheiden zich van andere voedingssupplementen door onze focus op een goed voelbare werking door uitvoerige producttesten.

Grootste supporter van jouw sportteam

Bij Concap kennen we het belang van de juiste ondersteuning van teams. We bieden hen dan ook extravoordelige aankoopprijzen als sponsor. 

Concap is trotse partner van de Vlaamse Wielrijdersbond

Logo VWB

Het succes van de Concap-productlijn

De Concap-formules onderscheiden zich van andere sportvoeding en supplementen door onze focus op een goed voelbare werking door uitvoerige producttesten. Zoals bij Concap worden nergens anders ervaren sporters, actieve jonge en minder jonge personen zo opgevolgd naar voelbaar resultaat behaald met supplementen. Hierdoor slagen wij erin onze formules steeds weer te verbeteren en te vernieuwen en het gamma uit te breiden.

Onze gebruikers ervaren extra focus, energie, levenslust en kracht, uithouding en snel herstel na een sport of zware fysieke arbeid, maar ook concentratie bij geestelijke arbeid (studie of andere). Onze formules op de juiste manier gebruiken zorgt steeds voor een direct voelbaar resultaat. Het gaat altijd een beetje vlotter, sneller of geconcentreerder met Concap.

Wie Concap ontdekt heeft, schakelt nooit meer over!

Protibalance-175-bewerkta

Recent nieuws en feiten

Herstel

Herstel is belangrijker dan jij denkt!

Door het herstelproces te ondersteunen zul je op lange termijn zien dat je prestaties verbeteren. Naast rustdagen inlassen, kunnen supplementen of sportvoeding ook veel ondersteuning bieden. Na het sporten moet er gekeken worden naar wat er gegeten en gedronken wordt, maar ook voor en tijdens het sporten is dit belangrijk om optimaal te kunnen presteren en herstellen. Bij Concap geven we graag informatie en enkele tips mee over herstel.

S-D-P

Shake, Drink en Perform met onze all round formule!

Concap heeft als enige op de markt sportvoeding en voedingssupplementen gericht op bloedgroeptype. Door hierin een onderscheid te maken, zorgen we voor een betere opname en werking in het lichaam en een betere vertering en verwerking door maag en darmen. Onze Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor het sporten te gebruiken. Dit supplement is geschikt voor zowel recreatieve als competitiesport. S-D-P is dé all round formule die alles biedt wat jij nodig het voor jouw sportprestatie. 

Tevreden klanten vertrouwen ons

Onze klanten aan het woord.

 • "Na mijn Belgische titel op de weg bij de elites zonder contract in 2018, kwam ik in contact met Concap. Dankzij de producten van Concap en X-nutri, werden mijn prestaties nog beter en won ik nog meer. Zowel voor, tijdens, als na de koers of training is het een plezier om de producten van Concap te gebruiken omdat ze van topkwaliteit zijn en ze jouw lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen om topprestaties neer te zetten. Maar zeker zo belangrijk is dat ze heel goed te verteren zijn en bovendien heel erg lekker. Sinds 2018 is Concap sportvoedingsmerk en zal ik nooit nog een ander merk gebruiken!"

  Rutger Wouters
 • "Ik ben sinds kort vanalles aan het testen van concap. Maar kan alleen maar positief zijn over de effecten voor de Moment. Het ene product werkt al beter dan het andere maar ik kan het iedereen zeker aanraden voor concap te gebruiken."

  Mathias Lefeber Evolution Sports Oudenaarde
 • Concap producten zijn geweldig! De natuurlijke ingrediënten en diverse selectie maken ze perfect voor mijn actieve levensstijl. De smaken zijn heerlijk en ze leveren echt resultaten. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige sportvoeding! Ik zou niet meer zonder kunnen!

  Davinia Vanmechelen
 • Wij gebruiken al een tijdje Concap en Thibo is hier zeer tevreden over.

  De energiedrank is niet alleen lekker, hij geeft ook de kracht die er nodig is om te crossen. Voor een wedstrijd eten we al eens een reep, de nougat reep is zijn favoriet 😍 maar spijtig genoeg niet makkelijk met de blokjes😀. Maar er is keuze genoeg in het gamma.

  Als het een zware wedstrijd is nemen we voor de manche wel eens een gel deze geeft na een 10tal minuten echt een enorme boost. Uiteraard sluiten we af met een chocolade recup shake. 

  Natacha geeft een goede ondersteuning in de zoektocht naar de goede sportsupplementen op maat van Thibo.

  Het is heel fijn dat Concap ook wil investeren in jonge sporters, wij zijn dan ook heel blij met jullie steun!

  Dikke merci, 

  MX Thibo Vleugels #557

  Thibo Vleugels
 • "Ik ben tevreden over de hoogstaande kwaliteit van de producten. De bestellingen zijn steeds vlot verlopen en worden correct afgehandeld. Bij vragen of problemen, is een vlotte communicatie aanwezig."

  Chloé De Cnodder kinésiste
 • "Lichte paniek toen de X-drive niet meer verkocht werd, maar ik werd snel door de klantendienst gerustgesteld. Het werd verder ontwikkeld voor nog betere prestaties.
  En daar was dan de Concap S-D-P voor bloedgroep O. Heerlijk drinkbaar in de smaak Pink tutti frutti. Handig in een grote fles met een doseerdopje. 
  Samen met de energiegel cola en het isotonic drankpoeder lemon een handige hulp gebleken om Alpencols mee aan te vallen! "

  Antony Van Dyck wielertoerist en organisator De Kapelse Sprint
 • "Concap is echt mijn go-to! Gebruik het al 5 jaar sinds ik begon met wielrennen. Concap heeft me geholpen om sinds het begin van mijn carrière topprestaties te behalen - 58 overwinningen en 7 kampioenentitels! De smaken van al hun producten zijn top, en het geeft me de boost die ik nodig heb om de zwaarste training/wedstrijd periodes door te komen!"

  Yarno Van Herck
 • "Dankzij de Concap supplementen sta ik het ganse jaar fris aan de start, klaar om te presteren. De sportvoeding is buiten kwaliteitsvol ook nog eens super lekker, wat het eens zo fijn maakt om te gebruiken. "

  Maarten Verheyen
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.