Nieuws

Concap artikelen (5)

Concap aanwezig op Velofollies!

Je vindt Concap op 19, 20 en 21 januari terug op Velofollies in Kortrijk!
Velofollies is één van de grootste en bekendste fietsbeurzen in België. Je vindt er alles terug van fietsen, materiaal, accessoires, sportvoeding, enz. Van amateur tot prof; voor iedereen is het een plaats om bij te leren en nieuwe dingen aan te treffen. Bezoek dus zeker ook onze stand om de nieuwigheden te ontdekken bij Concap!

Concap artikelen (4)

Ontdek onze nieuwe formule van Force 8!

Misschien had jij het al gezien? Onze nieuwe formule van de Concap Force 8 is gearriveerd. Deze Force 8 is 40% krachtiger dan de vorige formule. Dit is de geschikte capsule om jouw krachtopbouw te ondersteunen op een natuurlijke manier. De Force 8 is geschikt voor kracht- en duursporters. Lees hieronder meer over de ingrediënten en voordelen van dit product!

Concap artikelen (29)

Nieuw onze Concap Max isotonic drankpoeder!

Concap Max Isotonic Lemon is gelanceerd in maar liefst 2 verschillende verpakkingen. Dit isotone drankpoeder werd specifiek ontwikkeld voor sporters die willen presteren op wedstrijden en zware trainingen en bevat belangrijke extra's in verhouding tot een klassieke dorstlesser. In dit artikel gaan we in op de verschillen met onze andere isotone drankpoeders en de voordelen van deze nieuwkomer. Ontdek hier snel of onze Max Isotonic Lemon iets voor jou is.

Concap artikelen (31)

Vergeet jouw B-Vitamines niet

Versterk jouw lichaam met onze X-Nutri B-complex. Deze perfect uitgebalanceerde formule zit boordevol essentiële B-vitamines die je energie, huid, haar en immuunsysteem een boost geven. Met het vallen van de bladeren, ervaren vele mensen een energietekort. Vaak wordt er dan overgeschakeld op een te veel aan koffie, ongezonde energiedrankjes of zelfs slaapmedicatie. Natuurlijk zijn er ook betere oplossingen die uw gezondheid niet schaden. Naast de klassieke oplossingen zoals een kuur met multivitaminen, ijzersupplementen of magnesium, is een Vitamine B supplement ook een uitermate geschikte remedie. Lees de voordelen hier!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.