Nieuws

Concap artikelen (29)

Nieuw onze Concap Max isotonic drankpoeder!

Concap Max Isotonic Lemon is gelanceerd in maar liefst 2 verschillende verpakkingen. Dit isotone drankpoeder werd specifiek ontwikkeld voor sporters die willen presteren op wedstrijden en zware trainingen en bevat belangrijke extra's in verhouding tot een klassieke dorstlesser. In dit artikel gaan we in op de verschillen met onze andere isotone drankpoeders en de voordelen van deze nieuwkomer. Ontdek hier snel of onze Max Isotonic Lemon iets voor jou is.

Concap artikelen (31)

Vergeet jouw B-Vitamines niet

Versterk jouw lichaam met onze X-Nutri B-complex. Deze perfect uitgebalanceerde formule zit boordevol essentiële B-vitamines die je energie, huid, haar en immuunsysteem een boost geven. Met het vallen van de bladeren, ervaren vele mensen een energietekort. Vaak wordt er dan overgeschakeld op een te veel aan koffie, ongezonde energiedrankjes of zelfs slaapmedicatie. Natuurlijk zijn er ook betere oplossingen die uw gezondheid niet schaden. Naast de klassieke oplossingen zoals een kuur met multivitaminen, ijzersupplementen of magnesium, is een Vitamine B supplement ook een uitermate geschikte remedie. Lees de voordelen hier!

Concap artikelen (4)

Ontdek de voordelen van onze Q10!

Het co-enzyme Q10 klinkt je misschien ook bekend in de oren? Als sporter en niet-sporter is dit een onmisbaar supplement. Q10 zit in bijna elke cel van ons lichaam. Deze co-enzyme wordt aangemaakt door ons eigen lichaam, maar vanaf een jaar of 40 begint die aanmaak te minderen. Daarom is het belangrijk om dit als supplement bij te nemen. Ontdek hier wat het is en de voordelen ervan!

Concap artikelen (2)

Wapen jezelf tegen de herfst!

Nu de zomer voorbij is, is het nodig om ons lichaam te wapenen tegen de herfst. September is dé maand waarin iedereen wel iemand kent die ziek is. Denk maar aan griep, verkoudheden of het corona-virus. Een logisch gevolg van de scholen en de hobby's die terug zijn opgestart. Daarom is het heel belangrijk om het immuunsysteem een extra boost te geven. Hierdoor zorg je preventief voor een verminderde kans op ziek worden. Ook het energieniveau durft vanaf de herfst te dalen. Daarom is het begin van de herfst ook de ideale timing om een supplement te gebruiken om terug energierijk doorheen de dag te gaan. Ontdek hier alles over de producten om jouw immuunsysteem te boosten en ervoor te zorgen dat je geen energiedip krijgt!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.